11.6.16

favorieten, lente

11.6.16

Een feit over Laura: ze kan dingen niet regulier doen of posten. Net zoals met favorieten. (Of mijn kamer die ik na 10 jaar aandringen van mijn moeder, eindelijk deze morgen heb afgestoft en opgeruimd) Vele bloggers of youtubers kunnen elke maand weer nieuwe favorieten posten, maar ik kan dat dus niet. Soms heb ik geen nieuwe favoriete dingen of ik vergeet het of ik heb er geen tijd voor. Maar vandaag heb ik weer eens wat favorieten van de afgelopen tijd. 

b l o g p o s t sEen blogger die ik pas geleden gevonden heb. En, ik ben helemaal verliefd geworden op haar foto's! De bewerking is zo mooi, haar outfits en de plaatsen die ze bezoekt zijn geweldig. Het valt me wel op dat ze echt altijd de wegkijkblik doet op haar foto's. Haha. Heeft wel wat. 


Mikuta
Soort gelijke foto's hebben Jacqueline en Klemens op hun fashion blog. Ik vind ze p-r-a-c-h-t-i-g. Dit mag ook met driedubbele hoofdletters gezegd worden. Liefde voor blogs en Insta feeds met hoge kwaliteit foto's en een bewerking waar je u tegen kunt zeggen.

Guide for interrailers // dit wil ik echt eens doen!

g a d g e t

I'ts a phone! Best beschamend hoeveel mobieltjes ik al heb gehad, deze vier jaar op de middelbare school. Het begon met de Samsung Galaxy Y, die ik na veel keer zeuren in groep acht al mocht gebruiken. Man, wat voelde me ik toch cool. Kort daarna was ik 'm alweer zat, want veel te klein en ik wilde betere foto's kunnen maken. Zo volgden er nog een paar en nu heb ik een Huawei. Het liefst had ik een Iphone 6 gehad en dan wel rosé goud. Maar helaas, mijn vader wilt daar nog niet aan beginnen.

Dit is echt een prima mobiel! De camera is goed, het besturingsprogramma werkt prima en nu ik een rosé goud hoesje eromheen heb is hij perfect.a c c e c o i r e s -  Aliexpress

Mooie horloges doen me altijd goed. Nee, het is geen echt Cluse watch, maar een heuse namaak van niet meer dan vijf euries als ik het goed heb. Een poos geleden bestelden we een roze en ik wilde er graag nog eentje aangezien die nog steeds leeft. Sinds kort heb ik ook weer een enkelbandjeding om. Voor mijn pols is het armbandje te groot, maar om mijn enkel past hij perfect. Er zit een klein bloemetje aan. Madeliefje. Ooit eens van mijn tante gekregen voor mijn verjaardag.
s h o e s - Steve Madden sandals

Ik wilde graag sandalen. Met hak. Meestal vind ik ze een beetje mainstream, met zo'n bandje en klaar is kees. Totdat ik deze zag met veters van voren. Ik wilde ze! Ze zijn chestnut kleurig en hebben 9 cm hoge hakken. s n a c k

Pindakaas. Past overal bij dacht ik voorheen. Oké, dat is wel zo. Maar soms passen dingen zóóó goed bij elkaar dat het puur genieten is. Precies bij dadels met pindakaas. Als je dit nog nooit geprobeerd heb, ga dan nu naar de winkel en koop een heleboel dadels! Want je bent zo verslaafd. (en het is healthy.) 


Dit was dan eindelijk weer eens een post van Laura Vonk. Liefslaaura welteverstaan. De hele week heb ik het druk gehad, geleerd voor so's, presentaties voorbereid en gewerkt. En het was mooi weer. Dat was wel weer eens fijn. Ik heb zo een shoot, dus

houwdoeee!

36 opmerkingen :

 1. Weer een aantal toffe blogs ontdekt, yay! En ohh die sandalen zijn zo pretty<33

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh die blogs zijn zo mooi! En die foto's!! Hoe ziet je hoesje eruit? Ga je dat nog een keertje laten zien? Ik ben wel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de volgende favorieten ja? Haha. Jaloersmakend gewoon, die foto's.

   Verwijderen
 3. Die blogs zijn echt heel mooi <3 En vind je schoenen ook echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele fijne favorieten. Je horloge is zo leuk! Ik ga even een paar blogs checken die je er bij hebt staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken de problemen met regelmaat en met dingen op een niet chaotische manier volbrengen, dat gaat gewoon niet, echt niet. Heee, slim om een dupe te kopen op Alieexpress, ga ik ook doen, haha. (Want ik wil geen 150 uitgeven en het dan na een week al kapot doen, oeh)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het proberen mislukt al grandioos! Ja, deze gaan toch verassend lang mee.

   Verwijderen
 6. Je horloge staat je echt zo tof! Die nieuwe bloggers die je hebt ontdekt heb ik ook gelijk op mijn lijstje gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. al die foto's zijn zo geweldig wauw! vind je horloge trouwens prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto's zeg! En wat fijn dat je een nieuw mobiel hebt, ik zou ook het liefst een Iphone willen maar tja daar ga ik nu even niet mijn geld aan uit geven haha. Bij mij valt het nog mee hoeveel mobieltjes ik heb verslonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yay hele leuke favorieten! Fijn dat je een nieuwe telefoon hebt, ben benieuwd naar je hoesje. En oh, had jij ook de galaxy y? Ik ook, haha, wat een rotding was dat :') Die sandalen zijn trouwens megagaaf, zo pretty. Waar heb je ze gekocht? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En moet je nagaan dat een vriendin nog steeds de Y heeft. Hoe dan?!?! Bij Zalando. Er staat een linkje bij.

   Verwijderen
  2. Oeps, had ik zo snel niet gezien hihi :')

   Verwijderen
 10. Die sandalen zien er zoo tof uit net als de foto's van die bloggers, echt om bij weg te dromen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke items (en blogs/mensen, haha) allemaal. Je schoenen zijn echt heel mooi!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jaaa, mikuta, luflufluff! Fijne favies! (en yummeey pindakaas!)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk! Ik kende de bloggers nog niet, maar wauw: wat zijn zij gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. echt heel erg bedankt voor het dele van deze blogs!
  ze maken inderdaad echt prachtige foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtige lijst! Die blogs zien er echt heel mooi uit, dus ik ga ze zeker even bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio