28.6.16

A SERIE // VSCO FILTERS .02

28.6.16

Afgelopen donderdag bezocht ik Rotterdam met mijn moeder. Het was zo vreemd, het weer. Terwijl we onder een parasol een pannenkoek en een stuk stokbrood naar binnen zaten te werken begon de lucht luidkeels te janken. Een tijdje later terwijl we over de Lijnbaan liepen begon de lucht hardop te lachen en scheen de zon weer door. Vreemd. Toen we ons na wat gedoe in de juiste tram begaven op weg naar de auto was de lucht strakblauw. In de auto was het alleen niet zo'n heel fijn feestje, want ik bedoel: o-ven. Maar goed, dat was donderdag. En mijn toetsweek begon de dag erna. Ik had de dag ervoor al geleerd en die ochtend in mijn bed. Ik kan echt geen hele dag leren. (Knap als je dat wel kan!) We hebben heel wat leuke kleren ingeslagen voor de vakantie. Want ik ga vrijdag al weg! 
Yasssss.Een tijd geleden begon ik met het idee om een serie te maken met foto's bewerkt met verschillende Vsco filters. Oftewel filters van Vscocam. De fijnste bewerkingsapp ooit. Met de beste filters. Vandaag waren dan A4, A5 en A6 aan de beurt. Een paar weken geleden verveelde ik me en pakte ik mijn camera maar. Van alles (zeg maar alles wat in de woonkamer lag) maakte ik foto's. Nou. Dit was dan het resultaat.

n o g  v i e r  t o e t s e n  t e  g a a n. h i h i. g e e n  z i n  i n . m a a r  f i j n e, b l i j e,  d i n s d a g  t o e g e w e n s t. 

u i t r o e p t e k e n. 
l i e f s.

38 opmerkingen :

 1. Jaa, raar weer is het de laatste tijd he. Gisteren ook weer, 's middags regende het kei en keihard e n 's avonds was het echt heerlijk met een zonnetje. Aah, luv voor VSCO-filters en jouw fijne foto's, de ideale combinatie volgens mij. Die krant herken ik (hihi) en die aardbeitjes lijken me oh zo lekker. Hoe tof trouwens dat je vrijdag al weggaat, komen er weer van die leuke postjes aan? *kijkt verlangend naar haar scherm* Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zo apart!! Lief, hihi. Haha, hét Refo dagblad. ;)) Aardbeien zijn nu echt overheerlijk! Nomnomnom. Ow, ja zeker. Ofcourse. <3

   Verwijderen
 2. Ah zo mooi! Ik ben dol op de A5 filter. Die is ook heel mooi op luchtfoto's. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat weet jij wel! Haha, zal ik eens proberen. Die is ook wat blauwer ja.

   Verwijderen
 3. Oh wauwie, wat een mooie foto's allemaal Laura!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog veel succes met je toetsen. Ik gebruik bijna altijd de A set, zo fijne filters. Gewoon veel liefde voor vsco. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, sinds kort ben ik ook helemaal voor de A! Dankjewel. Nog twee te gaan nu, pfoee.

   Verwijderen
 5. Zo'n fijne post, ik hou van jouw foto's!! En alvast heel veel plezier op vakantie, geniet ervan!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel succes met je laatste toetsen! Je foto's zijn mooi, je hebt echt een eigen stijltje! Veel plezier op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je foto's zijn echt heel erg mooi! Vsco is inderdaad echt een van de beste apps ooit! Nog veel succes met je toetsen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je weer prachtige foto's gemaakt! Ik gebruik zelf ook VSCO, hele fijne app.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke detailfoto's zeg! Zo'n thermometer wilde ik vroeger altijd heel graag hebben, hahah. Was 'm alweer vergeten! Succes nog met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jij maakt echt fantastische foto's! Deze zijn ook weer prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Veel succes lieve Laura, gaat je wel lukken. En hey, een hele dag aan één stuk door kan ik ook niet hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. <3!! Ik moet nog een voldoende voor wiskunde........

   Verwijderen
 12. Dit zijn echt hele mooie filters ik hou echt van deze foto's! Die toetsen ga jij helemaal top maken ik weet het zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww, wat een vertrouwen haha. Maar dankjewel! Geeft met toch wel weer wat moed ;)

   Verwijderen
 13. Heel erg veel succes! Het zal je wel lukken, geloof 'r maar in!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Je moed heeft echt geholpen want een 8.3 voor wiskunde!!! #wereldwonder

   Verwijderen
 14. Ohh wat een mooie foto's! En die toetsweek... Ya can do it gurl!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yihaa! Heerlijk om er vanaf te zijn nu. En dankjewel! XX

   Verwijderen
 15. Heel veel succes met je toetsweek! En daarna heel veel fijne mooie momenten in de zomer gewenst! Hoe krijg je trouwens nadat je er een filter van vsco overheen gedingest hebt de kwaliteit zo ongelooflijk heerlijk prachtig goed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!!!! Uh, i donut know? Bij mij is 't altijd gewoon goede kwaliteit eigenlijk.

   Verwijderen
 16. Heel veel succes! Maar dat komt echt wel goed met jou! Prachtige foto's! Stuk voor stuk..

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel veel succes met je toetsen Laura, je kan het! En vrijdag al op vakantie: oeeeh geniet ervan <3. En al je foto's zijn AL-TIJD super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Veel succes met je toetsen! En oh ja, met welke camera maak jij je foto's? Ze zijn super mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoe doe jij dat toch? Een stopcontact artsy maken. Geniet van je vakantie eah.

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio