25.4.16

EEN BIJEEN GERAAPT ZOOITJE

25.4.16
Met het besef dat het vakantie is en ik uit kan slapen word ik wakker. Ik voel dat het nog vroeg is en klik op het knopje van mijn tablet. 07:16 geeft het witte apparaat aan. Oh nee, waarom nog zo vroeg gaat het door mijn hoofd als ik weer terug ga liggen op mijn kussen. Dat heb ik altijd, is het vakantie en dan lukt het me niet om uit te slapen. Maar toch, het voordeel is dan dat ik een hele dag voor me heb die ik goed kan besteden. Ik schiet mijn kleren aan en ga naar beneden om een ontbijtje klaar te maken om zo de dag goed te beginnen.


Het is dus vakantie. Oftewel: ik heb weer tijd om te bloggen!
De afgelopen paar weken heb ik een aantal shoots gedaan met een heleboel leuke meiden, maar ik was er nog niet aan toe gekomen om ze te posten op mijn blog. Vandaar dat ik de allerleukste foto's bij elkaar heb gezet in één artikel. 


JOANNE & NICOLIEN
Op een vroege donderdagochtend stapte ik op mijn fiets om naar de kinderboerderij te gaan. Nee, niet om de paarden te aaien of de schapen te voeren, maar om wat foto's te maken met deze meiden. Voor Joanne's verjaardag. Helaas was ik alleen de balonnen vergeten.ARINA & MARION
Al een tijdje geleden had Marion voor een shoot gevraagd met haar vriendin en op een zaterdag kwam het er eindelijk van. Ik haalde ze van het station, maar ze waren hun fiets vergeten mee te nemen vanaf het station waar ze vandaan kwamen. Hoe dom kan je zijn? Haha. Eerst was het plan om naar de loods te gaan, maar dat zou een eind lopen zijn. Uiteindelijk gingen we langs het 'Boerenpad' en onder het viaduct wat ook hele leuke locaties zijn.

MARIEKE
was ook bijna jarig dus we gingen wat foto's maken met ballonnen. Wat zijn die dingen verschrikkelijk! De eerste drie vlogen weg, zo de prikkels in en die andere wilden maar niet de lucht in. We gingen naar de loods, eerst door hek met een opening waar je net door heen kon.


JOCHEBED
Ik kende Jochebed nog van de basisschool en we waren een keer op dezelfde camping op vakantie. Ze vroeg via Facebook of ik een shoot met haar wilde doen en het werd erg gezellig. ERIKA & ANNE-MARIJE
Ik kende deze meiden nog niet, maar dat vind ik ook wel weer erg leuk. Van te voren heb ik altijd een beetje stress als of ik dan opeens niet meer weet hoe ik een foto moet maken of dat ze wel mooi genoeg worden. Het valt elke keer toch weer mee. Gelukkig. We gingen weer naar de loods (want ja, perfecte locatie).

 Ik wilde de foto's naar ze opsturen toen ik opeens (serieus, opeens) de foto's verwijderde. Ik overal zoeken en dingen downloaden, maar nee, ik kon ze nergens meer vinden. Ik kon wel janken! Gelukkig heb ik een slimme vader die het kaartje uit mijn camera haalde (ik had nog op mijn camera gekeken, maar daar stonden ze ook niet meer, maar wel op het kaartje zelf dus) en via een programma kreeg ik de meeste nog terug. Wat een opluchting!

ILZE & VEERLE
Na de toetsen gingen we met z'n drieën naar Dordrecht waar we kibbeling met patat gingen eten. Het zonnetje scheen en het was zo lekker buiten. We maakten wat foto's in de kloostertuin en hadden veel plezier. Fijn die middagen. 

• 

25 opmerkingen :

 1. Wat een gave foto's zeg! Stuk voor stuk allemaal prachtig. Zelf zou ik ook zo graag een keertje een shoot bij jou houden met wat vriendinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super lief dit complimentje! Dat lijkt me ook erg leuk. Wil je een mailtje sturen naar lchvonk@gmail.com? Liefs

   Verwijderen
 2. Mooie foto's Laura! En ooh ik zou ook echt huilen als ik foto's zou kwijt raken, maar gelukkig heb je ze weer terug!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt de grootste angst zeg! Ik was zooo blij. Dankjeee X

   Verwijderen
 3. Wow die foto's Laura!! Je hebt echt talent man! Echt wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zeg het volgens mij in elke reactie, maar je foto's zijn echt prachtig! Leuk dat je zoveel shoots hebt gedaan, zeg. Oh, en die foto's kwijt, verschrikkelijk, dé nachtmerrie van elke fotograaf. Ik moet er niet aan denken.. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mwohh, elke keer lees ik ze met plezier hoor! Super bedankt (weer) ♡ Nee, zo erg he.

   Verwijderen
 5. Ik ben echt dol op jou fotografie. Je brengt de mensen echt leuk in beeld!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je dat zegt! Ik probeer dat wel, haha. Lief!

   Verwijderen
 6. Meeegaleuke foto's allemaal<3 Die loods wordt helemaal beroemd man whahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. PRACHTIG meid. Ik geniet met volle teugen van deze prachtige foto's!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat gevoel van te vroeg opstaan in de vakantie ken ik heeelemaal! ;) Jouw foto's zijn echt werkelijk PRACHTIG, waaaaaauw! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zo frustrerend he! AWW super lief deze reactie. Thanks lieve Gentillinne!! Je hebt een mooie naam zeg.

   Verwijderen
 9. leuk zo alles op een rijtje!
  ik vind de derde van onder het allermooist, well done!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah, WAUW WAUW WAUW! Je hebt weer zoveel mooie shoots gedaan, tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ben jij toch een talent! Elke keer kijk ik met bewondering naar jouw foto's!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi weer Lau <3 Ik vind dat spijkerjurkje zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio