13.4.16

DEN BOSCH

13.4.16
 Uhm, ja, toetsweek kan wel fijn zijn als je een dagje vrij bent. Dit is dan ook het enige voordeel aan zo'n week vol toetsen; dat je wat meer vrije tijd hebt. Ook al besteed je die tijd dan aan leren (uuuuh), maar goed. Zo had ik woensdag dus een vrij daagje en 's ochtends vroeg had ik wat uurtjes geleerd in mijn bed (echt heerlijk om te doen, serieus) en om 9 uur vertrok ik met mijn moeder richting Den Bosch. Een stad waar ik voorheen nog nooit was geweest. 

We parkeerden onze auto op een parkeerplaats buiten de stad en daarvandaan bracht een pendelbus de stad in. Handig! En gelijk een tip voor als je ook een grote stad bezoekt met de auto. Mijn moeder had zin in koffie en een echt Bosche Bol dus we gingen opzoek naar een koffietentje. Ik had wat fijne tips gekregen op Instagram, maar op de heuse papieren kaart kon ik ze zo snel niet vinden. Uiteindelijk gingen we een tentje in van Douwe Egberts. Ook fijn!


WAAR WE ATEN
Sorry, ik ben de naam vergeten en kan er echt niet meer op komen. Maar het eten was in ieder geval erg lekker! Ik nam een carpaccio op een speltbroodje en mijn moeder een clubsandwich. Het was wel een beetje prijzig, maar voor de rest prima. 

WAAROM JE NAAR DEN BOSCH MOET:
Fijne winkeltjes in de zijstraten zoals OAK
- Echte Bosse Bollen
- Foto's nemen bij de gracht
- Free Wifi in tha city (alleen in het centrum)
-  Mooie, oude huizen en steegjes

En er is nog veel meer wat we de volgende keer gaan ontdekken. 
Rond drie uur wilden we weer naar huis gaan en mijn moeder zag op dat moment een bus staan die bijna weg wilde rijden. Wij snel die bus in en na een poosje gereden te hebben bedacht mijn moeder ineens dat 'ie naar een hele andere plek reed. Oeps. Stonden we op de verkeerde transferium. Toen moesten we een paar minuten wachten totdat er weer een bus kwam die ons terug naar het centrum bracht. (Alles gratis wel!) Daar zagen we wel de goede bus die ons naar de auto terug bracht. Ik kwam thuis met wat leuke kleding items van de Zara en notitieboekjes van de Flying Tiger. 

We gaan zeker nog eens terug naar deze mooie stad!

42 opmerkingen :

 1. Ik ben er nog nooit geweest, maar het ziet er in ieder geval veelbelovend uit hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben wel eens in Den Bosch geweest, maar dat is alweer een hele tijd terug, en toen heb ik niet heel veel van de stad zelf gezien! Nu ik deze foto's zie wil ik wel graag eens terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nog nooit in Den Bosch geweest, maar nu ik dit artikeltje lees en jouw prettehh foto's bekijk, krijg ik heel veel zin om er eens heen te gaan! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt weer zulke leuke foto's gemaakt! Ik wil echt nog een keertje een shoot hebben/houden bij/met jou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks lieve Roos! Ahh, ja, lijkt me echt tof. Doen we nog eens!

   Verwijderen
 5. Oh Den Bosch, daar wil ik ook graag heen! Wanneer ik officieel volwassene ben (en dat is morgen dus hihi), mag ik eindelijk van mijn lieve ouders naar het buitenland reizen. Ik denk dat ik tijdens deze zomer vele Nederlands stadjes ga bezoeken, en deze zal er zeker bijstaan! Je foto's zijn echt heel erg mooi. Ook je collage vind ik zo schattig! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whoee bijna! Tof zeg, moet je echt doen dan. En ik wil je dan ook echt ontmoeten hoor, haha. <3

   Verwijderen
 6. Den Bosch is zo'n leuke stad! <3 En hele mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's! Ik durfde vroeger op de middelbare school echt nooit de deur uit als ik toetsweek had. Het enige wat ik deed was leren leren leren, hahah.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, snap ik wel. Maar ik had echt geen zin om de hele dag te leren. (Kan ik dan ook echt niet)

   Verwijderen
 8. Ik hou echt van Den Bosch! Super mooie foto's ook gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Den Bosch is zo leuk en pretty<3 In de stad zelf is een hele fijne parkeergarage, maar de bus is ook superhandig! En jaa lang leve toetsweken (aka bijna geen school) (help ik moet nog 3 tentamens leren voor morgen) (huilt)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dat wist ik niet. Kind toch, over een paar dagen ben je er weer vanaf!

   Verwijderen
 10. Zo'n mooie foto's, het lijkt ook echt een leuke stad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lau, doe jij nog wel eens wat anders dan city hoppen en fancy voedsel eten?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uhm, nee, dat weet je toch? Oh ja, wel pindakaas eten natuurlijk.

   Verwijderen
 12. Vorig jaar ben ik ook eens naar Den Bosch geweest en ik vond het zo'n leuke stad! Ik wil ZEKER heel graag nog eens terug. (Jammer dat ik niet zo dicht bij woon.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mweh, jammer ja! Ik hoef maar een uurtje in de auto te zitten.

   Verwijderen
 13. Den Bosch lijkt me echt een mooie stad! Het is alleen net zo'n stad waar ik niet aan denk als ik weg ga, toch erg jammer als ik dan die mooie foto's zie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, eerst dacht ik ook van mwaa toen mijn moeder Den Bosch noemde, maar het tegendeel bleek wel. Dankje!

   Verwijderen
 14. Het ziet er daar zo mooi uit, maar alles is zo mooi in jouw foto's. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awwwww, nee joh! Te lief dit, hihi. Maar dankjewel! <3

   Verwijderen
 15. Wauwie, die straatjes zijn zo pretty! Nu moet ik officieel naar Den Bosch, lijkt me zo'n leuke stad! Je foto's zijn zo prachtig Laura!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heb je dit weer vet mooi gedaan! Heel pretty! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik ben een keer heel lang geleden in Den Bosch geweest,
  maar als ik dit zo zie wil ik er echt nog eens heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind Den Bosch echt een super leuke stad! Wel een lange tijd geleden dat ik daar voor het laatst geweest ben. Mooie foto's heb je gemaakt!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio