16.3.16

LV3 MET LUNA // VSCO FILTERS .01

16.3.16


Omdat ik zoveel (leuke, hehe) fototjes van ons daagje in Utrecht heb, bedacht ik dat het misschien wel leuk is om dan een stel anders te bewerken met de filters van Vscocam. Verschillende filters om te kijken hoe het staat en omdat het leuk is om eens te experimenteren. Dat dus. En wat jullie ervan vinden lijkt me ook erg leuk om te horen. Meestal probeer ik op Instagram een paar (of één) filter aan te houden, maar af en toe is het ook leuk om af te wisselen.

 Dus hierbij het filter: LV3. Een iets bruiner tint dat een zo'n heerlijk analoge feeling geeft.


Wat vinden jullie van dit filter? Ik vind 'm echt een bepaald sfeertje geven dat doet verlangen naar de jaren waarin er nog geen mobieltjes en geen internet bestonden. De jaren waarin het fototoestel nog maar net uitgevonden was, eh nee. Dit klopt niet. Ietsjes verder, want anders was alles zwart wit. Maar goed, lang geleden dus. Dat sfeertje. I like it!

en jongens, heel veel liefde voor Chantal die mij genoemd heeft op haar fijn blogje. mijn statistieken van die dag schoten als versnelde wortels uit de grond. dit is het artikeltje

TOT HET VOLGENDE FILTERTJE!

35 opmerkingen :

 1. Oeeeh mooi! Die filter moet ik ook maar eens gebruiken... Ken je trouwens Afterlight? Die app heeft ook heel erg mooie filters! (Oh, en pssst het is Chantal, niet Claudia)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, oeps klopt! Zo'n stom foutje. Ja die ken ik wel maar daarvoor moet je betalen geloof ik. #skir

   Verwijderen
 2. ah wat een lekkere"warme" filter, en wauw Luna is prachtig en jij hebt zo een lieve lach!
  xx Ish

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, gave filter is dit! Precies zoals jij het omschrijft, zo zou ik het zelf ook omschrijven. Mooie foto's ook trouwens. Tof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Ook leuk, dat 'ander' filtertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhh WEER van die prachtige foto's, Laura! (wat heb je trouwens een leuke jas!) Echt een toffe filter, inderdaad een beetje een analoge-vibe (daar zijn wij bloggers wel fan van, niet? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. THANKS AGAIN! maar echt hoor, dat zeker! En dankjewel, hij is knap eh.

   Verwijderen
 6. Echt een topfiltertje! Het maakt de foto's heel warm, een beetje herfstachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, herfst? Waar ben je? Dat is lang geleden. Nee grapje, maar ik snap wat je bedoelt. ;)

   Verwijderen
 7. Wauw echt hele mooie plaatjes! En hele fijne filter ja. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. prachtige foto's,. heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat mooi zeg, filters passen heel goed bij de uitgekozen foto's!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh wat mega leuk om hier zo'n vast onderwerp van te maken! Dit filter is mooi, de foto's krijgen inderdaad zo'n 'oud' sfeertje! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige filter! Ik vind de foto's heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg leuk om te zien wat dit filter met de foto's doet! Het geeft een super mooi en warm beeld. Ik gebruik zelf ook altijd alleen maar vsco...maar misschien moet ik eeens verder kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij heeft echt iets gezelligs, hihi. Ik hoop dat ik hem ook kan downloaden (of heb je hem gekocht?). Hoe tof zijn deze foto's ook, jullie staan er echt leuk opp!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gratis is 'tie. Moet je kijken bij dat 'winkeltje' weet je wel. Lief Britt! X

   Verwijderen
 14. Hooi! De foto's die je maakt zijn echt super mooi! Ik zit er aan te denken om ook een Olympus pen e-pl7 aan te schaffen. Ik vind fotografie heel erg leuk en het is zoo fijn dat ik deze camera gewoon mee kan nemen op vakantie. Welke lenzen heb jij? En met welke lens kun je ook mooie landschappen fotograferen? Ik ben er wel zeker van dat ik de 45mm lens wil aanschaffen, maar ik zou dus ook nog een lens willen hebben waarmee ik mooie landschappen kan fotograferen. Welke lenzen moet ik volgens jou aanschaffen? En is het echt zo dat deze camera even mooie foto's maakt als een spiegelreflex? Alvast bedankt !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heyy, dat laatste klopt zeker! En wat leuk dat je er eentje gaat kopen. Ik heb hem al weer meer dan een jaar en nog steeds te blij ermee. Ik heb ook de pancake lens van 14-45 mm en die is prima voor landschappen. (En ook voor gebouwen). Ik denk dat dat echt een lens is die je gewoon moet hebben omdat je er alles mee op kan zetten. Graag gedaan! Als je nog meer vragen hebt dan hoor ik het wel. :)

   Verwijderen
  2. Heel erg bedankt voor het reageren! Van welk merk is die lens? Ik zag ook bij een paar foto's de 45-150 mm van lumix geloof ik? Is dat ook een goede lens? De foto's waren wel super mooi namelijk! Maar moet ik daarbij dan wel nog de 45mm lens kopen , of is dat niet meer nodig? Ik wil namelijk een goede keuze maken kwa lenzen want ik wil niet té veel geld uitgeven haha. Ik zou gewoon graag een lens willen met een mooie scherpte diepte en een die gewone foto's kan maken (landschappen etc). Dus als dat in een kan zou dat heel erg fijn zijn! Heel erg bedankt hoor ! Het helpt heel erg :)

   Verwijderen
  3. Die is van Olympus zelf. Ik vind het een prima lens, maar niet echt geweldig. Dan zou ik voor de 45mm gaan, mooie scherptediepte en landschappen kunnen er ook prima op.

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio