31.3.16

CAAAAAAAT!

31.3.16

Op de vroege donderdagochtend was ik bezig met foto's maken van twee meiden toen ik een rode, echt een knaloranje (whatever) poes aan zag komen lopen. En zoals sommige van jullie wel weten heb ik echt een zwak voor poezen. Het zijn mijn lievelingsdiertjes gewoon. 
- Alleen mijn lieve mama wilt geen poes. (Snif). (Ik kan er nog steeds niet mee leven).
Deze kat liep ons elke keer weer achterna, wat ik totaal geen probleem vond, wat katten zijn leuk en je kan er nog eens leuke foto's mee maken. Dus hierbij, wat kattenfoto's.
De toetsweek begint morgen weer en dit keer deze week echt 7 dagen. Veel te lang. Want ik heb dan dagen waarop ik maar één toets heb en dus langer op de fiets zit dan op school. Blergh. Wel heb ik volgende week woensdag vrij dan. Dat maakt het toch weer een beetje goed. Hoe zit het met jullie? Ook al de toetsweek overleeft?

WAT IS JOUW LIEVELINGSDIER???


46 opmerkingen :

 1. Waaauw, die foto's zijn echt zooo schattig! Katten en giraffen zijn (ook!) mijn lievelingsdieren. Enorm veel succes met je toetsenweek! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's! Mijn zus haar kat heeft vorige week kittens gekregen en ik probeer mama te overhalen dat wij er eentje in huis moeten nemen. Hopelijk lukt dit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah jaa, kittens zijn zo vet cute. Hopelijk lukt dat inderdaad!

   Verwijderen
 3. Oh ik hou ook zo van katten! Zelf had ik een hele mooie, maar die is spijtig genoeg vorig jaar gestorven. Ik wil heel graag een nieuwe kat maar mijn mama ziet dat niet meer zitten en dat vind ik echt heel jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Liefdee! Beetje hetzelfde verhaal bij mij, ik had ook een kat totdat ie weg liep. Mn ma wilt er nu ook geen meer. Vet jammer!!

   Verwijderen
 4. Wat een lief beestje! <3 En mooie foto's heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heeft dat beestje een prachtige felle kleur vacht zeg, WAUW! Wat een prachtige foto's ook. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi rood ja (en stiekem heb ik de kleur een beetje sterker gemaakt) en dankjewel!! ♡

   Verwijderen
 6. Wauw die laatste foto is echt PRACHTIG! En ik zit nu midden in de toetsweek, hopelijk overleef ik de rest. En jij ook nog veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yaaay! Mijn favoriete huisdiertjes. Cats are friends ( idc dat het plants are friends is, want ik verander bij deze de quote ).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Naaahw deze foto's zijn zo lief en ik ben ook echt gek op katten (en dat terwijl ik over het algemeen niet eens zó'n dieren fan ben). Veel succes met je toetsweek Laura!! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeujjj, katten zijn gewoon het leukst. Dankje Lunaa <3

   Verwijderen
 9. Die foto's zijn veeel te schattig! Ik wil ook een katje (maar mag dat ook niet van m'n mama :'()

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw zo balen! Wat hebben moeders toch tegen katten. Echt jammer dit. ; (

   Verwijderen
 10. Deze kat doet me zo hard denken aan Garfield, haha. Ik wil ook dolgraag een kat maar ik mag ook niet, meh. (Hamsters zijn ook leuk, maar die tref je niet plots aan onderweg, jammer..)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa! Ah hamsters? Ik heb wat tegen die beestjes ofzo haha, liever cavia's dan nog. Nee, jammer genoeg niet. Ik zie het al voor me, hahaha.

   Verwijderen
 11. Wat een megaschattige foto's! Prachtige beestje ook<3 Heel veel succes met je toetsweek, die van mij begint de week na volgende week en duurt op de een of andere manier maar drie dagen terwijl ik 7 tentamens heb... Horror!! :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Och verschrikkelijk! Tegenstelling tot mijn 7 dagen durende. Jij ook heel veel succes meid, x

   Verwijderen
 12. Ah, ik heb PRECIES DEZELFDE struggles! Ik vind katten ook echt té leuk en lief, maar mijn ouders zijn er niet zo van... :( Heel fijn om je foto's zo 's ochtends te bekijken, ik word er blij van :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sniff. Later he, dan ga ik echt al de verloren jaren inhalen!! Yay, mooi zo.

   Verwijderen
 13. Wat een prachtige foto's! Ik word ALTIJD heel blij en vrolijk van katten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aww, wat schattig! Die eerste foto is echt cute!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Okay, ik denk dat ik achter de bank kruip nadat ik het volgende heb gezegd: ik ben eigenlijk niet zo'n dierenmens.... Pfoe. Ik heb het overleefd. MAAR. Jeetjemina, deze foto's zijn zo... (ik wilde een leuk woord bedenken maar het komt er niet helemaal van) ontzettend mooi!!!! Dusja. Ik hou van je camera, van je foto's en van je blog, maar stiekem niet van de kat......... (oeps)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. KIIIIND je weet niet wat je mist hoor!! Wie houdt er nu niet van katten?!?!?! (Still lov you hoor) haha.

   Verwijderen
 16. oh wat een prachtige foto's! Ik ben verliefd.
  de kleuren zijn geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay, leuk, ik ben ook verliefd op dat beestje geworden. Dankje :)

   Verwijderen
 17. Aaaaah! Mocht je toetsweek mislukken (wat niet gaat gebeuren want ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen) kan je altijd nog kattenfotograaf worden! Holy shit wat zijn deze foto's mooi geworden! Heel veel liefde voor jouw prachtige foto's! Wat mooi! xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow ja tuuurlijk. Lijkt me wel een een pleasant jobje hoor. Lieeeef! <3

   Verwijderen
 18. Laura deze foto's zijn ZO MOOI. Dat eerste plaatje, wauw. Prachtige kat en prachtige rode haren.
  Je zit nu midden in je toetsweek, of niet? Succes!
  Ah, dat laatste plaatje is ook zoooo fijn.
  Ik snap echt niet waarom ik jouw blog & Instagram nog niet volgde! Hierbij allebei wel!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, klopt. Nog twee daagjes te gaan.. Dankje :) Ah yay, leuk, haha. <3

   Verwijderen
 19. Wat een mooierd. Die is echt knal rood. Ik ben ook dol op katten. Ik word dan ook heel blij van deze super lieve foto's.

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio