13.1.16

NEWYEAR • OUTFIT

13.1.16

Nadat ik weer wat uurtjes gewerkt had, schoot ik thuis in mijn nieuw shirtje (glitter alarm!) en vestje (softness alarm!!!). Geen leugen, dit ding is het zachtste wat ik ook meegemaakt heb. Oei. Toen ik het in de winkel zag hangen was ik gelijk verliefd. Helemaal. Maar goed, het was dan ook oudejaarsavond en dat betekent: OLIEBOLLEEEEEEN & APPELBEIGNEEEETS. (Ja, ik weet het, ik loop vreselijk achter) Ik kan je wel verzekeren dat december niet zo'n goed maandje was qua gezond eten enzo.


We schoten dit outfitje trouwens de volgende dag, nieuwjaarsdag dus. 

❇️ OUTFIT ❇️
SKIRT -  today's fashion (merk, uknown)
SHIRT -  h&m
VESTJE - Sao Paulo
SHOES - ugg
NECKLACE - club manhattan
WATCH - miniinthebox


's avonds aten we wat toastje en keken we de terugblik op 2015 van nos. Bijzonder om te zien en ook zo droevig. Want ja, al die vluchtelingen... Wij staken zelf geen vuurwerk af, puur omdat het geldverspilling is (hehe) en dat we er niets aan vinden. Bah, al die knallen. Zielige beesten. Alleen achter het raam om 12 uur 's nachts is het leuk om er foto's van te maken. ;)

Girls, ik heb een foto op Instagram (liefslaaura) geplaatst met de vraag of jullie vragen wilden plaatsen die ik in een Q&A kan beantwoorden. Dus als je wat wilt weten dan kun je onder die fotp reageren of hieronder. 

STAKEN JULLIE VUURWERK AF?
x

32 opmerkingen :

 1. Oh, leuke outfit zeg! Ik ga even kijken naar dat horloge want die vind ik zo geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Em! Jaa, ik ben er ook zo blij mee. Een super fijn ding en nog goedkoop ook. :)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke foto's! En yay, oliebollen :D Haha. Ik vind je vest echt heel mooi en bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yasss, dikke liefde!! Ik mis ze al echt weer. Een super fijn ding, zo'n extreem fijn ding.

   Verwijderen
 3. Fijn, een heerlijk warme outfit. Helemaal klaar voor de winter! En ah, zo jammer dat NYE alweer voorbij is. Ik wil nog een keer, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, laat die winter maar komen! Alhoewel warm, dat valt wel mee. Haha. X

   Verwijderen
 4. Fijne outfit, ziet er lekker comfy uit! Ik heb ook geen vuurwerk afgestoken, maar wel vuurwerk bekeken vanaf een hoog punt over Den Haag. Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dat lijkt me ook erg gaaf! Dan heb je zo'n heel mooi uitzicht en dan al die uitspattingen.

   Verwijderen
 5. Wat een fijne outfit heb je aan :-D Leuke laarsjes!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit! En je laarsjes zijn echt ongelofelijk schattig! Ik kan me echt zo inbeelden dat je vest enorm zacht is! En wat leuk al dat vuurwerk haha! Stiekem kijk ik er niet zo naar uit omdat ik stiekem (heel stiekem) bang ben van het vuurwerk. Dat was ook de reden toen mijn vrienden onverwachts vuurwerk afstaken, schrok ik me rot en schuilde ik al snel achter een vriendin. Naarste ervaring ooit, haha! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah je moet het maar van je vrienden hebben he! Ik snap dat helemaal. Maar thanks Lobke! X

   Verwijderen
 7. Aah wat een schattige outfit zeg! Dat vestje ziet er zoooo zacht uit, ik heb een enorm zwak voor zachte materialen haha. En jammie ik heb nu eigenlijk wel weer zin in oliebollen hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook! Alleen al als ik iets zachts zie moet ik het wel aanraken. Same!

   Verwijderen
 8. Wat een leuke foto's en dat horloge is zooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh heel erg leuke outfit! En dat horloge is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. zo mooi deze foto's en outfit! wat is je horloge prachtig zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat staat het je mooi! Ik vind het echt een super toffe outfit voor nieuwjaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah heel lief!! Lekker glitterend het nieuwe jasr in was het, haha.

   Verwijderen
 12. Wauw, Laura knapperd! Heel veel liefde voor je outfit en die Ugg's met strikken zijn zo lief. Zo'n horloge wil ik al heel lang. Heb je misschien nog een exact linkje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieverd! Ja zo cute he. Ik ben er zo blij mee! Nooit meer koude voetjes, hihi. http://m.miniinthebox.com/nl/unisex-wereldkaart-stijl-horloge-vintage-wereldkaart-antiek-wereldkaart-dames-horloge-vrouwen-premium-kunstleer-polshorloge_p4162767.html alsjeblieft! :-)

   Verwijderen
 13. Ontzettend leuke outfit, alles staat zo leuk bij elkaar en bij jou. Hele mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ziet er heel comfy uit en mooie kleuren ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat glitterige shirt is echt leuk gecombineerd met je zachte vest!! Leuk leuk!! En je horloge is ook leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio