9.1.16

GROUPIE • SHOOT

9.1.16

Een fotoshoot met tien, t i e n, TIEN meiden? How on earth gaat dat werken? Die vragen schoten door mijn toen Marieke aan mij vroeg of ik een shoot wou doen met haar vriendinnengroepje. Maar ik bedacht me ook dat dit een leuke uitdaging zou zijn voor mezelf en wie weet zou het meevallen... En het viel mee! Het was super gezellig en de foto's zijn ook wel wat geworden. 


Ik kwam uit de trein en stond op de afgesproken plek te wachten totdat ik meerdere meiden aan zag komen lopen. Eerst wachtte ik een paar minuten, maar toen bedacht ik me dat zij de meiden van de shoot wel konden zijn. Dus ik liep naar ze toe en vroeg of ze voor de shoot kwamen. En het was zo. Daarna kwam Aline er ook aan, die m'n assistente zou zijn. Ja, overal aan gedacht. Na een poosje waren we compleet en maakten we eerst wat fototjes voor het loket. Er liepen wel meerdere mensen waardoor het een beeetje awkward werd. 


We maakten foto's op een trap, bij de haven, op de trap van het gemeentehuis, bij een brug en verder hebben we heel Dordrecht wel rondgelopen. En inderdaad, het viel allemaal heel erg mee. De meiden waren stuk voor stuk super aardig, leuk en mooi. De rest van de middag ging ik nog even wat met mijn moeder shoppen. 

WAT VINDEN JULLIE VAN DE FOTO'S?
x

58 opmerkingen :

 1. Wauw de foto's zijn prachtig geworden Laura!! Is dit de eerste keer dat je een groep ging shooten? Je hebt het echt mega goed gedaan en dat is te zien aan je foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ja, de eerste keer met zo'n groep (: Da's wel lief, blij om te horen. ♡

   Verwijderen
 2. Wow, lijkt me heel lastig zo'n grote groep, maar je hebt het gaaf gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah die foto op die trap bij het water is zo gaaf! Echt wel een uitdaging om zo'n groep te fotograferen haha. You nailed it ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het ook super leuk om te doen thanks meid! Fijn om dat te horen van jou. ;)

   Verwijderen
 4. Wat een gezellige boel haha! Lijkt me inderdaad wel een uitdaging om te fotograferen. Maar je foto's zijn weer super mooi geworden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, (; en het was ook nog geen eens awkward. Dankjewel!

   Verwijderen
 5. Erg mooie en vrolijke foto's Laura! Lijkt mij lastig met zo'n grote groep, maar ook heel erg leuk om te doen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thankyouuu, moet je gewoon eens proberen en je zal zien dat het meevalt! ;)

   Verwijderen
 6. Wat een leuke foto's :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De foto's zijn zo goed gelukt. Het zijn echte vrolijke foto's geworden. Mag ik eigenlijk vragen met welke programma jij je foto's bewerkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt super leuke foto's zeg! Lijkt me heel leuk om met vriendinnen een shoot te doen! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jemig Laura, wat een mooie foto's heb je allemaal gemaakt! Lijkt me best lastig om te doen met zoveel personen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, zo leuk deze fotoreeks! Je hebt de hele groep echt prachtig neergezet! Je zou niet zeggen dat dit je eerste groep-shoot is! echt heel erg mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik word zo blij van al jullie lieve reacties!! Thanks Lobke ♡

   Verwijderen
 11. De foto's zijn ZO MOOI geworden!! Welke camera gebruikte je voor deze foto's?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wou wat een mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, terwijl je zou denken dat het echt iets chaotisch zou zijn ziet het er echt super goed georganiseerd uit! Wat een mooie foto's Laura, wauw! Ik zie je steeds groeien en groeien, you go girl! Echt allemaal stuk voor stuk modelletjes trouwens, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Reacties
  1. Lief Floor! (Floortje, jaaa ik ga je voortaan floortje noemen) ;') ♡

   Verwijderen
 15. Wat leuk en de meiden staan er goed op! Die zullen wel blij met je zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wauw, Laura, wat ontzettend tof zo'n grote groep. Maar ook wel lastig, lijkt me. Je hebt het echt heel erg goed gedaan en de meiden mogen echt ontzettend blij zijn met het resultaat, want wauw. Ik vind vooral de foto op de trap heel gaaf! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wauw, Laura, wat ontzettend tof zo'n grote groep. Maar ook wel lastig, lijkt me. Je hebt het echt heel erg goed gedaan en de meiden mogen echt ontzettend blij zijn met het resultaat, want wauw. Ik vind vooral de foto op de trap heel gaaf! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ah, wat zijn het onwijs mooie foto's geworden! Vooral die op de trap bij het water is heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een super leuke en gezellige foto's!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. DE FOTO'S ZIJN ZO MOOI GEWORDEN!! Echt! Wauw!! Zeg me hoe je het doet, ik wil het ook zo kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, hahaha, uhm. Dat kan ik echt niet uitleggen hoor. ;) Maar ik vind je reactie wel heel lief!

   Verwijderen
 21. ahw wat super leuk! mooie meiden, en hele mooie foto's !
  xx Ish

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De foto's zijn erg leuk geworden!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Het is heel grappig om te zien hoe het allemaal echt totaal andere chicks zijn. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ahh die fotootjes zijn zó gaaf geworden Lauraa! Hoe gaaf dat je zo'n shoot hebt gedaan!?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. What?! Super mooi zijn je foto's geworden echt eerlijk waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Toffe foto's hoor! Echt heel leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Klinkt ingewikkeld, met zoveel meiden, maar de foto's zijn heel erg mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja dat klopt maar gelukkig ging het best goed! Dankjewel.

   Verwijderen
 28. Wow dat lijkt me zeker een hele uitdaging, maar het is wel echt onwijs goed uitgepakt! Vooral die foto op dat trappetje aan de waterkant is heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel janna! Ik vond het ook super leuk om te doen. :)

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio