5.12.15

OVER MIJN OUDJAARSDAG ALS VIJFTIEN JARIGE // 19.10.15

5.12.15

What about...
de eerste dag van je herfstvakantie spenderen met een meisje die je alleen kent van haar foto's en blog. Naar wie je alleen nog maar bepaalde vinger emojis hebt gestuurd.

Toch onderging ik dit avontuur met de lieve Myrthe (Happymyrtille). We spreken af op centraal station in Rotterdam en haar trein arriveerde iets later dan de mijne. Zodoende stond ik, al helemaal klaar voor de dag met mijn camera om de nek, rond te kijken of ik een meisje met korte blonde haren aan zag komen lopen. En wel ja, na een poosje zag ik haar vrolijk zwaaiend naar me toe komen. Eerst dacht ik: 'Wat doet dat kind nou raar?' en herkende ik haar helemaal niet. Haha. Maar, een luttele seconde later besefte ik dat dit mijn blogdate moest zijn.Al kletsend liepen we eerst de verkeerde richting het station uit en moesten we weer helemaal teruglopen naar de goede kant. We moesten allebei heel nodig naar de wc, maar daar kwamen we de eerste paar uren niet aan toe. Op een trap in de Koopgoot deden we een heuse fotoshoot omdat we de net geopende Forever21 nog niet in konden. 

Daar kreeg ik mijn vervroegde verjaardagscadeautje alvast. En oh, Myrthe kent me veel te goed. Want ze had een pindakaaspot (van 1 kilo!!!!) met daarom heen een wikkel die ze had betekend. Met een poes. Met pinda's erop. Met van alles. Serieus, ze kan zó ontzettend goed tekenen! Wauw. Ook kreeg ik een kattenboek erbij met allemaal lieve plaatjes van katten. Hearteyezzz.


Eigenlijk was het gewoon heel koud. Bibbertjes koud. Maar toch aten Myrthe en Laura een McFlurry. Stroopwafel en oreo. Gewoon omdat het kan, maar het was wel lekker. Hehe. Ook hadden we twee balonnen meegejat en in een bloembak gepoot naast de ijsjes. 


Oh en ik moet een verhaaltje vertellen. Een verhaal dat nog steeds pijn doet aan mijn hart...

Houd je vast.

Ik had dus die pindakaaspot samen met het boek in mijn rugtas gepropt en goed dicht gedaan. Aldus, dat dacht ik. We liepen vrolijk verder tot dat  er opeens een harde BOEMMM klonk. Alsof er een bom was ontploft zo dof en hard klonk het. Verschrikt keek ik achter me en wat lag daar in duizend splinters en stukken glas?!?! Mijn geliefde pindakaaaas. Nou, dat was echt niet leuk! Bij de LaPlace vroegen we om wat plastic zakjes die ik om de pot (of wat daarvan over was) heen deed. Ik hoopte dat er toch nog wat over was om te eten zonder splinters, maar eenmaal thuis gekomen deed mijn moeder de mededeling dat ik dat echt niet moest doen. 
Dus weg pot pindakaas ;(


Overal in Rotterdam staan standbeelden en dus moesten we ook wel een standbeeldenshoot doen. 


Gemaakt met Myrthe's polaroid. Zo leuk!!!! 


Natuurlijk moesten we ook de net geopende Forever21 en de Urban Outfitters bezoeken. Wat betekent: Huilend door de winkels lopen omdat je geen geld hebt en alles zó leuk is en zó duur. 


SHOOT SHOOT SHOOT


Ja, dit was mijn verjaardagsfoto voor de volgende dag. (@liefslaaura)


Dit was mijn daagje in Rotjeknor. Een heel gezellig daagje die we snel weer moeten herhalen Myrth! 

x

36 opmerkingen :

 1. Oh wauw, ziet er super lekker uit en jullie hebben echt mooie foto's gemaakt! Maar omg, RIP die pot pindakaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aahw, zonde van de pindakaas! Maarrr heel leuke foto's verder en gezellig dat jullie samen een dagje naar Rotterdam gingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zag er een gezellig dagje uit! Jullie hebben mooie foto's van elkaar getrokken, die polaroids zijn trouwen erg schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou ook zo graag een polaroid camera willen, maar zo duur.. Haha, dankje!

   Verwijderen
 4. Wat leuk dat jullie samen op stap zijn gegaan. Ik ken myrthe´s blog, erg leuk!
  En mooie foto´s hebben jullie gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah die pindakaas, wat jammer! :( Maar tof dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad! En UO is idd om van te huilen: zo mooi en zo duur, meehh.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jep, dat was ook een moment om te huilen. Dan maar wachten op de uitverkoop he, haha.

   Verwijderen
 6. Ah, wat een onwijs gezellig dagje zeg, jullie zijn leuke mensen! :) En wat een geweldig cadeautje van Myrthe dat ze de wikkel om die pindakaaspot ook helemaal zelf betekend had. Echt onwijs balen dat 'ie kapot viel, maar, je hebt gelukkig nog wel een foto! En oh, alle andere foto's zijn ook weer heeeeuul erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, jij bent ook een leuk en lief mens zeg! En gelukkig heb ik de wikkel nog steeds want die staat te pronken op mn bureau. (:

   Verwijderen
 7. Wat een prachtige foto's van twee super leuke dames. Jammer van je pot pindakaas, maar goed van je moeder dat ze heeft ingegrepen, je wil echt geen glassplinters eten, levensgevaarlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, precies! Maar lief, jij bent ook een leuk mens hoor x

   Verwijderen
 8. Naaaw wat een heerlijke plaatjes allemaal. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ziet er zo gezellig uit!!! Echt super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh wauw wat een super mooie foto's van super leuke jullie :D.
  happy birtday !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een onwijs leuke foto's en nog gefeliciteerd meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super lieve foto's. Het ziet er zo gezellig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van jouu! Dat was het zeker, een heel fijn daagje (:

   Verwijderen
 13. Wat een drama en zonde van die pindakaas :( en het is nooit te koud om een ijsje te eten! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, inderdaad daar stem ik mee in. Maar het was ook echt een drama! Thanks (: X

   Verwijderen
 14. Neeeee, die pindakaas!! Wat stom haha :) Het zag er wel heel gezellig uit! En jullie staan allebei echt zo lief op de foto! Hadden jullie afgesproken dat jullie bijpassende truitjes aan gingen doen? Super leuk haha :) (En anders heel toevallig!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mwehhhhhhe. Aw, we zijn gewoon zo lieef! Haha, joke. Nee eigenlijk niet afgesproken. :) heel toevallig ja

   Verwijderen
 15. Oh ik kan echt niet genoeg krijgen van deze foto's, ze zijn allemaal zo ontzettend mooi! Waarmee bewerk je als ik vragen mag? Wel heel zielig van je pindakaas, maar ook wel weer heel grappig (sorryyyy!), jullie staan overigens echt zo lief op deze foto's! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah Romy, wat ontzettend lief! Gewoon met vsco cam (like everyone else haha). Inderdaad, aan de ene kant was het wel hilarisch ja. ♡

   Verwijderen
 16. Yay!!! Echt zooooooo leuk dat mijn hoofd nu ook op jouw blog staat!!! Wat een eer! Hahaha!
  En natuurlijk moeten we dit zo snel mogelijk herhalen!!! (In de kerstvakantie misschien? En wat denk je van Amsterdam? ;)) Dan moet je alleen wel beloven dat je mijn kerstcadeautje deze keer niet op de grond gooit, lol... Lots of lufff <3 <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieverddddd ben je echt! Waarom woon je niet wat dichter in de buurt ?? Maar goed, alleen zit mijn kerstvakantie al helemaal vol. Mweh. ;( lots of lovvv back

   Verwijderen
 17. AAAAAH die zijn echt heel leukk! Moeten wij ook weer snel doen doen heaa ;)

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio