28.12.15

NEMOPHILIST • SHOOT

28.12.15

NEMOPHILIST; (n.) a haunter of the woods; one who loves the forest and its beauty and solitude.
Op wie is dit van toepassing? Op mijzelf, misschien een beetje. Ik vind het bos wel erg mooi, vooral in de herfst. Alleen kom ik er bijna nooit. Eigenlijk vond ik het woord gewoon te vibe-erig & wanderlust-ig klinken om niet als titel te gebruiken.


Met mijn vader reed ik in de auto naar het bos, dicht bij ons in de buurt. Ik had met Julia en Marielouise afgesproken bij het parkeerplaats, maar aangezien er twee parkeerplaatsen waren moesten we even goed kijken. Uiteindelijk kwam er een scooter langs met twee meiden erop en waren zij het. We liepen het bos in en maakten wat fototjes.We hadden dit jaar een record, de warmste kerst ooit! Het is wel lekker dat het nog niet zo enorm koud is dat al je tenen haast afvallen, maar toch, sneeuw lijkt me ook wel even fijn. Foto's maken in de sneeuw. Zo mooi toch?! 

& geniet van je laatste weekje vakantie! 
x

38 opmerkingen :

 1. De foto's zijn echt mooi gelukt! Als het nu eens zou sneeuwen, denk ik dat je nog mooiere foto's zou kunnen maken, zo een beetje wintewonderlandeffect.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, dat effectje hebben ze nu ook wel, maar met de sneeuw zou het helemaal perfect zijn!

   Verwijderen
 2. Jouw bewerking is altijd on point, wauw<3 Supervette foto's dit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, uhm, dat is te betwijfelen. Maar toch errug lief van jou. X

   Verwijderen
 3. Dat woord is voor mij een nieuwe ontdekking. Super mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja, kwam hem tegen op Google en ik dacht bam. Dat wordt de titel. ;)

   Verwijderen
 4. Super mooie foto's zeg! Doe je zo'n shoot dan in opdracht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze vroegen of ik een shoot met ze wilde doen en ik zei ja, ofcourse. (; Dankje! X

   Verwijderen
 5. Wat een fijne fotootjes weer :) En een hele goede filter. On point. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi! Toch zie ik wel iets winterigs terug in de foto's, maar misschien is dat ook wel omdat ik weet dat het winter is (makes sense?). Maar hele mooie foto's, en grappig om te zien wat een verschil het wel en niet dragen van een bril kan maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt van die bril! Toch vind ik het allebei heel mooi bij d'r. Ik geef toe, ze hebben wel een win terug sfeertje inderdaad.

   Verwijderen
 7. Kei mooie fotootjes weer Lau <3
  Enne... De kou komt er aan, dus heb goede moed! :*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk sneeuwt het als een gek als wij naar school moeten. Fietsen. ;'(

   Verwijderen
 8. Ik vind het zo leuk dat je gewoon met de meest random mensen die je nauwelijks kent afspreekt om foto's te maken! Echt een tof concept, en ook gaaf dat je zo een heleboel verschillende mensen voor de camera hebt. De foto's zijn weer TOP geworden, talentje die je bent! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, ja. Ik kende ze van school maar verder niet inderdaad. Morgen ga ik een shoot doen met 10 mensen 0.o waarvan ik er 9 niet ken. Pfoe. Ik vind het gewoon ook heel leuk!! Super lief Anniek <3

   Verwijderen
 9. Blijkbaar gaat het nog sneeuwen in januari, dus misschien moet je dan je kans slaan, haha. ( : Ik vind deze wel érg leuk, ondanks het missende sneeuweffect, maar dat bedenk ik er wel bij, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh serieus? Alleen in België zeker, haha. Alleen is het dan niet zo fijn op de fiets ;( Eigenlijk moet ik ook zo'n sneeuw effect toevoegen op mn blog. (;

   Verwijderen
 10. Wat een toffe foto's! Mooi bewerkt ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lauraaa, talentje weer hoor! Echt een prachtig sfeertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Weer zulke mooie meiden, en de foto's hebben echt zo'n bepaald sfeertje en dezelfde kleuren, helemaal geslaagde shoot dus! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pretty zijn ze he. Ja, ik dacht laat ik eens wat anders proberen. :)

   Verwijderen
 13. Wauw, je hebt echt prachtige foto's gemaakt! Je hebt echt waanzinnig veel talent meid! <3

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio