31.12.15

FIJNE MOMENTEN • 2 0 1 5

31.12.15

Na veel denken, denken, denken en twijfelen deze dag heb ik toch besloten om een soort ''terugkijk'' te werpen op het voorbij gevlogen jaar. Tweeduizendvijftien. Wat ging je ontiegelijk snel. En verder ga ik niet zo cliché doen, want dat hebben jullie nu al genoeg keer gelezen. Ik kon de mogelijkheid om eens goed te realiseren wat ik allemaal heb gedaan en bereikt dit jaar, niet voorbij laten gaan. 

Vele reisjes, leuke nieuwe mensjes ontmoet, shoots gedaan en....Naar Duitsland (Trier en Saarburg) met school. 


Markthal in Rotterdam met Marieke (van Mariekelives).
Tulpenvelden in Lisse


Gezellige sleepovertjes en shoot met Joëlle. Één van mijn beste vriendinnetjes dit jaar. <3


Beste vakantie ever op Mallorca


Paleis het Loo.


Voorjaarsvakantie in Engeland. 


Tuin van het Loo.


Shootje met Nico & Joanne


 Shootje met Aline


Één van de outfits dit jaarShoot met Ilze op het spoor
Mooiste tas van Paul's Boutique London. 


Blogdate met de allerleukste Myrthe


Birthdayy.


Citytripje naar Brugge Gent


Allerleukste shoot van het jaar met Louise & Ilze


Toen was het: weg haar.Parijs met de klas voor de zomervakantie. Bij wijze van afscheid.


Als knuffelbeertjes aan mijn voeten tegen afvriezende tenen.


York  // Voor de derde keer dit jaar naar Engeland. Fietsvakantie van Berlijn naar huis toe fietsen. 


Kerstdiner 2015.


Fijne logeerpartijtjes.


High tea en bijpraat momentjes.


Oudjaarsdag betekent: oliebollen. Dit is de gezondere versie van Healthyfans


Hier dan nog wat meer fijne momenten & favorieten:

Opstijgen van het vliegtuig • Nieuwe leuke klas • Lieve mede bloggers leren kennen • Reageren op reacties • De 2000 volgers op Instagram halen • Shooten • Fietsen op een elektrische fiets • Filmpjes maken • Citytrippen • Chocolademelk • Pindakaas • Mooie tas ontvangen • Samenwerkingen • Winkelen • Kerstmarkten • Chocolade • Zwemmen in de zee • Brieven versturen • Zonsondergangen • Uitgebreide ontbijtjes  • Vernieuwingen • Wokken • Inktvisringen • Fietsvakantie   Vlogs   Croissants • Nieuwe blog lay-out  Een bijbaantje  
  En zo veel meer wat ik me nu niet kan herinneren.

Bovenal wil ik jullie allemaal zo veel bedanken voor alle lieve reacties op mijn artikels! Op naar een nieuw jaar vol nieuwe, frisse moed en vele foto's. Ik hoop ook dat ik vele van jullie kan ontmoeten! 

Vele ♡ voor jullie! 
x

26 opmerkingen :

 1. Ongelooflijk mooie momenten en foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een mooi 2015 gehad zo te zien. Alvast een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad een mooi jaar om op terug te blikken! Jij ook Klaartje. X

   Verwijderen
 3. Wauw, wat een onwijs tof jaar heb je gehad lieve Laura! Heel leuk om zo'n rijtje met alle mooie momenten te zien. Stiekem wil ik nu trouwens ook weer een keer naar Engeland. Enne, wat me nu pas opvalt: die twee zwart/wit/gouden streepjes aan de zijkant van je blog: LEUK! Een heel fijn 2016 gewenst ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, als je er nu op terug kijkt was het toch wel een heel goed jaar. Ah, ja Engeland is zo fijn! Maar ga niet met de boot he. Haha. Dankjewel!! <3

   Verwijderen
 4. Oh, wat heb je fijne momenten achter de rug, zeg! En wat ben je veel op reis geweest! Ik heb het gevoel dat jij een erg geslaagd jaar achter de rug hebt! OH. Gelukkig Nieuwjaar, Laura!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het fijnste om te doen voor mij is ook echt reizen. Ik hoop dat jij ook een heel fijn 2015 hebt gehad en veel geluk toegewenst voor dit jaar!

   Verwijderen
 5. Wow, lekker veel gereisd in 2015!! Ziet eruit als een geslaagd jaartje! Al die shoots die je gedaan hebt, ze zijn zo mooi!! Happy New Yeaaar!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, hihi. Dankbaar dat ik dat heb mogen doen ook. Dankjewel! :) Same to you my dear!

   Verwijderen
 6. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Echt een leuk overzicht. Ik wens je een fijn, gelukkig en gezond 2016! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Anna! Hetzelfde he, dat het weer een heel mooi jaar mag worden. X

   Verwijderen
 7. WOW! SHOCK! Je hebt een nieuwe lay-out! (Ga me niet vertellen dat je die al drie weken hebt want dan moet ik me echt diep gaan schamen dat ik al veel te lang niet meer op je blog ben geweest oepsss). Hij is wel echt heel mooi! Kerstproof! ;) En ahw! Die foto van ons is toch wel heel cute hihi! (ookal lijkt mijn nek een beetje op de nek van een giraffe haha) Ik moet ook maar eens onze blogdate gaan delen op mijn blog haha! En voor de rest wat een prachtige foto's heb je dit jaar weer gemaakt! Die van Ilze op het spoor zijn nog steeds mijn favoriet maar ook die outfit foto staat in mijn lijstje met favorieten! Een heel gelukkig nieuw jaar LIEVE LAURA! LIEFS MYYRTHE ;) PS: We moeten snel weer meeten! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, geeft niet hoor giraffje van me. Ik snap Het helemaal dat school zoveel tijd opslokt, want Same. Blegh. Bijna mogen we weer, yayyy. Ik ben gewoon van plan om elk seizoen wat te veranderen in mn lay-out haha. Ja, inderdaad wanneer komt ie eens online?? ;-) KLOPT!!! XX

   Verwijderen
 8. Wat een geweldig jaar heb je gehad! Ik hoop dat 2016 net zo mooi wordt, met heel veel mooie foto's ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat hoop ik ook en dat laatste ga ik wel waarmaken, haha. X

   Verwijderen
 9. Mega leuk om te lezen!! En mag je net zoals met vuurwerk, na oudejaarsavond geen oliebollen meer eten (net zoals je vuurwerk niet mag afsteken zegmaar, niet dat ik vuurwerk ga eten :)? Ik denk dat ik die ongeschreven regel dan maar even lief negeer, want die oliebollen op jou foto zien er echt super lekker uit! En als ze ook nog gezonder zijn dan de originele, waarom ook niet? Leuke invulling voor dit weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, klinkt zo krom maar ik snap wat je bedoelt. Wij hebben trouwens geen vuurwerk afgestoken. Jullie? Ik vind ze een beetje smakeloos to be honest, dus ik zou ze meer als scones eten met van alles ertussen. ;)

   Verwijderen
  2. Ik heb ze heel misschien vanmiddag per ongelijk gemaakt.... Ik snap wat je bedoelt, maar ik vond ze eigenlijk wel lekker!! En zo dachten mijn andere achternaamgenoten er ook over want ze zijn geloof ik al op... (oeps..). Succes deze week met alles (eerste schooldag van 2016!)

   Verwijderen
  3. Oh, geweldig, haha. Mijn pa vond ze ook wel meevallen dus hij heeft ze allemaal op. ;) jij ook he! Bah bah bah school.

   Verwijderen
 10. Wauw volgensmij heb je een geweldig jaar achter de rug! En wat een mooie foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijke post! Ik ben blij dat je gekozen heb het WEL te doen, terugblikken is altijd goed, nu weer met je neus vooruit :) Ik wens je een happy nieuw jaar met nog meer leuke posts, ik zit er klaar voor :)

  XO from Malta,
  www.b-biche.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb je mooi verwoord zeg! Inderdaad, ik ben er nu ook blij mee dat ik het heb gedaan. :)) En hetzelfde he! Lief, haha. X

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio