25.11.15

TERUGKIJKEND • REISJES, ETEN EN WEG HAAR

25.11.15

Ik ben daarnet thuisgekomen uit school, als ik dit type en het is weekend! Wat ben ik daar blij om. Deze week duurde veel te lang en gisteren was het zo deprimerend buiten in de regen, het paste helemaal bij mijn stemming. Maar, als ik terugkijk op alle foto's van deze herfst hebben we wel hele mooie herfstdagen gehad en over een maandje begint de winter alweer en breekt de tijd aan vol met heerlijk eten en gezelligheid. Ook ga ik dan 3 dagen op een minicruise naar York (Nee, nee, niet New York..) een plaatsje in Engeland. Daar zullen jullie nog wel weer over horen als het zover is. 

Nu eerst een terugblik op de afgelopen maanden. 
Warning: alle foto's staan wel een beetje door elkaar, qua datum.

B Y E  H A I R 

Ik vroeg aan mijn moeder of ze een stukje van mijn haar af wilde halen omdat ik er simpelweg zin in had. Zin in verandering. Vorig jaar deed ik dat ook rond kerst tijd, en na de zomervakantie was het echt als een gek gegroeid. Dus ik liet een foto zien van Jiami's nieuwe kapsel en zei dat ze het zo kort moest knippen. Mijn moeder zette de schaar erin en knip, kkkknip er ging nog meer af dan ik in gedachte had. Aan de ene kant ben ik er wel blij mee! Maar, ik ga voorlopig mijn haren wel weer laten groeien. 


20 O C T O B E R

Oftewel mijn verjaardag! 's ochtends was het de bedoeling dat mijn opa's & oma's zouden komen, maar mijn ene opa en oma waren het helemaal vergeten. Haha. 's middags kwamen 3 vriendinnetjes en 's avonds gingen we wokken. Oftewel: je zo vol eten totdat je pijn in je buik hebt van hier tot Tokyo, niet normaal naar de auto kunt lopen, honderden foodpics in je Snapchat story hebt aan en je je en vette olifant voelt.


B L O G D A T E

Ik vierde mijn oudjaarsdag als veertienjarige met dit geweldig persoontje en mede blogger  HAPPYMYRTILLE. Een super dagje was het waarover ik nog meer ga schrijven in een ander artikeltje als het lukt met VSCO Cam, aangezien ik te weinig opslagruimte heb volgens die app, om foto's te uploaden naar mijn blog. 


L O N D O N N N 

Jep, over deze geweldige 4 daagjes heb ik al volop geschreven in vier artikels en ook nog een filmpje geüpload die je hieronder kan aanklikken. We hebben heel veel bezocht en meegemaakt. Oh en London I lovvv you.
In Canterbury.


Langs de Thames. 

S H O O T S

In de afgelopen tijd maakte ik heel veel foto's met vriendinnetjes. Super gezellig en zo leuk om te doen! Met Veerle ging ik naar Dordt en hebben we daar lekker gegeten bij de La Place. Ook natuurlijk wat gewinkeld en leuke dingetjes gekocht. Een paar weken terug deed ik op zaterdag nog een shoot met haar maar toen ook met Daniëlle die ik al kende vanaf de basisschool. 
F O O D 

Deze Berliner bol had ik voor het eerst in Duitslad op en ze zijn zo lekker! Het is een zachte bol met daarin jam en erover heen poedersuiker. Smaakt echt een beetje naar een oliebol. Pf, ik heb daar zo'n zin in zeg! Verder bestelde en probeerde mijn moeder een box van Hello Fresh. Je krijgt dan eten voor 5 dagen toegestuurd naar je huis en je kan zo elke avond gezond en vers avond eten. Het was zó ontzettend lekker! 

Voor herhaling vatbaar.


T E S T W E E K

Ik heb veel geleerd! Soms tot half 11 toe. Iets wat ik daarvoor nooit deed. Ik ben zo'n persoon die zo snel mogelijk alles af wil hebben en dan om 8 uur alweer beneden zit. Maar, tot nu toe heb ik nog maar één onvoldoende binnen voor wiskunde. 


T R I P  T O  B E L G I U M

Wij bezochten Bruggen & Gent en ik ben verliefd op deze Belgische stadjes geworden! Zo mooi zijn ze en gezellig. Vooral Brugge. Ga eerst naar Gent en daarna naar Brugge, zodat je het mooiste voor het laatst bewaard. Haha. G O U D A

Met de klas bezochten we de Sintjans kerk in Gouda. Niks mis met die kerk, maar we kregen verder geen vrije tijd om rond te kijken in het stadje zelf. We waren er op donderdag en dan is er altijd markt. Echt ontzettend balen!


L I T T L E  M E

Als bruidsmeisje op de trouwerij van mijn tante. In 2002 dus alweer 13 jaar geleden toen ik 2 was, haha. Of 3, kan ook nog. 

x

19 opmerkingen :

 1. Wat een leuke lijst. Mooie foto's ook <3. Yay, leuk dat je jarig was! Altijd een bijzondere dag. Yum, wokken! En ik vind het mooi, je haar korter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa klopt, een dag die veel te snel weer voorbij is! Fijn om te horen!! (: ♡

   Verwijderen
 2. Oh wat een leuke terugkijk! Ik vind de foto van Myrthe echt GEWELDIG!! Haha, wat is ze toch een fotomodel :D. En oh, wat leuk dat je naar York gaat! Ik ben echt heel erg benieuwd naar je komende verslagjes erover (met de bijhorende prachtige foto's!!). <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker, maar een echt modelletje! Ahh haha, tsja. Nog 4,5 weekjes wachten..

   Verwijderen
 3. Ik vind het kortere haar je zo mooi staan. En wat super leuk dat je ook naar New York gaat! Ik ga alweer over 1,5 week en kan echt niet wachten, woehoeee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee nee, het is juist niet New York! Maar York, in Engeland. New York is ook zo'n grote droom!! Veel plezier jij, hihi.

   Verwijderen
 4. Ah leuke recap zeg! Dat korte haar staat je echt geweldig<3 Zoooveel liefde trouwens voor Berliner bollen, donuts, oliebollen en alles wat erop lijkt<333

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (((: thanks hihi. Jep, heeeeel veeeeel liefde daarvoor. Maar echt. ♡♡♡

   Verwijderen
 5. Ik vind je haar echt fancy haha! Jij reist echt zoveel ugh, stiekem wel jaloers. En jaaa...ik hou van die vettige, zoete hapjes zoals Berliner bollen. Ik moet er gauw een halen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whoehoe, fancyy. Ah, tsja dat komt door mijn school en reislustige ouders (; Jum, liefde daarvoor, hihi.

   Verwijderen
 6. Oeh, dat eten ziet er veel te lekker uit! Ik vind je haar echt leuk!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto's! Je nieuwe kapsel is trouwens fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. HAHAHAHA dan heb je zoveel foto's van mij en dan post je net die ene dat ik heel gehandicapt een McFlurry eet haha! Nee grapje hoor! Tenslotte is dat mijn ware ik! We moeten snel weer op blogdate! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zekers, myrthe's ware haarzelf: een mcflurry vretend. Ja inderdaad! Strak plan, maar eerst moet die blogpost de lucht in. Ik een heel verhaal typen gisteren is 'tie helemaal weg! &#!#*×!!@

   Verwijderen
  2. NEeeeee!! Omg! Dat is zo R@Q#$#!!!!!!!! Het zit ook niet mee he? Volgens mij breng ik gewoon ongeluk, eerst VSCO cam nu dit haha!

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio