9.11.15

NIETS VOOR MOI

9.11.15

Iets met zwart en dat zelfde zwart met leer. Oftewel een leren jasje, ja, iets voor Laura? Mwa, maar toch had ik zin om eens iets anders te bestellen dan wat ik normaal zou doen en dat werd dus dit zwarte ding. Helemaal leuk, gecombineerd met het rode jurkje uit Londen en een warme trui. Ik liep naar buiten met mijn camera in de hand en zag aan de muur van het schuurtje, de spiegel hangen waarin ik wel eens meer foto's heb genomen. Zo gebeurde het dat ik een heuse kledingshoot deed, met mezelf, in de spiegel. 
Hoe fout.


• OUTFIT •
DRESS - zara
JACKET - Red Bridge (DefShop)
SHOES - london rebel
PULL - 1982


Voor diegene die zich altijd al hebben afgevraagd welke camera ik gebruik voor al mijn foto's'; Nou dit is het antwoord: de Olympus Pen E-PL 7. Ik heb 'm alweer een jaartje en nog steeds zo blij ermee!  Ik gebruik een Lumix (45-150 mm) lens naast de pancake lens van Olympus (14-45 mm). 


Één ding, ik vind dat leren jasjes altijd zo stinken! Ook al heb ik er zelf maar ééntje, maar goed. Toch hangt er zo'n rare lucht aan, haha. Ik ben er wel heel blij mee. Mijn moeder vindt het maar niets en laatst toen ik naar school ging met dit jasje vroeg ze waar mijn moter was. Ha ha

29 opmerkingen :

 1. Jouw schoenen zijn zo geweldig mooi! Dat leren jasje staat je ook echt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat leren jasje staat je echt leuk! Ik heb ook een leren jasje, die zit ook echt super fijn en makkelijk om even aan te trekken. xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die camera is zo tof! Vind je foto's altijd erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's maak je toch altijd!! Zo'n mooi stijl heb je <3 En die schoenen vind ik echt super tof!! T leren jasje staat je trouwens erg goed, hoor! Soms best leuk om toch even iets anders te proberen dan wat je normaal zou dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah (nouu, ik gebruik dat woordje echt te veel) super lief! Drankje, inderdaad dat ondervind ik nu haha. X

   Verwijderen
 5. Wauw! Zo origineel, gewoon ff een paar foto's in de spiegel! En ze zijn nog mooi ook! En dat leren jasje! Ik wil er ook nog steeds eentje kopen maar ik twijfel echt precies om dezelfde reden haha.. Als ik er nou ook eentje koop hoef je niet zo alleen op die motor te zitten, dan ga ik wel in dat zij wagentje/wagentje zitten. Of ik fiets er gewoon achteraan met mijn spijkerjasje en bloemetjes bandana ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja man, koop er ook één dan twinnen we helemaal met onze jasjes en korte coupe. Ja is goed jij in de driewieler erachteraan en ik voorop met allebei een pot pindakaas in de hand EN niet laten vallen als ik plotseling stop he.

   Verwijderen
  2. Trouwens hoe ga jij mij bijhouden op de fiets??? Je hebt sowieso een conditie van -50.0 hahaha. ♡♡

   Verwijderen
 6. Echt heel leuk gecombineerd dat kleedje en de trui. Het leren jasje geeft iets stoer aan je outfit echt heel leuk en weer geweldige foto's echt origineel bedacht met die spiegel. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief complimentje! Ja, inderdaad dan ziet je outfit er ook gelijk minder netjes uit ofzo. X

   Verwijderen
 7. Wat een mooie foto's heb je gemaakt zeg! En leuke outfit ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gave foto's, ik vind het jasje je erg leuk staan hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik heb jou als moeder nodig. Nee grapje, maar bedankt! X

   Verwijderen
 9. Staat je zo leuk, ook die combi is echt tof! Je moeder heeft wel humor hoor, :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Humor van een boer met kiespijn haha. Nou ja, soort van heeft ze dat inderdaad.

   Verwijderen
 10. Dat jasje staat je mega goed hhoor Laura! Je schoenen zijn zo tof! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha ik vind ze leuk, je spiegelfoto's! En wat een tof jasje! Ik heb nog steeds geen leren jasje in bezit, terwijl je zo'n jasje eigenlijk wel in je kast móet hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio