7.10.15

WANDERING THROUGH THE CITY • VEERLE

7.10.15

Samen met dit heerlijke kind en mijn bijna birthday twinnie (ze is 16 dagen ouder) sprak ik zaterdagmorgen af om wat foto's te maken en te shoppen. Het was wonderbaarlijk goed weer voor de herfst en zo hadden we ook perfect licht voor de foto's. We waren druk aan het kletsen en aan het vals zingen toen we langs een opeens opgedoken zonnebloemenveld fietsten. We stapten vlug van onze fietsen af en maakten snel wat foto's, met de angst dat ze zo weer verdwenen zouden zijn. haha.Dordrecht was de locatie en wat een mooie stad is het eigenlijk! Als je al 'wanderend' door de stad loopt kom je allerlei mooie en idyllische plekjes tegen. Ook is er een gracht met huizen erlangs wat toch dat typische Amsterdam gevoel geeft. 


Ik zei voor de grap tegen Veerle dat ik haar goed zou taggen op Instagram, voordat mensen zouden denken dat ik haar ben. Dat gebeurt nog redelijk vaak. We kunnen er samen wel om lachen.
 (als een boer met kiespijn. Nee, grapje hoor)


Kijk, en dan kom je opeens een random omgespoten fiets tegen.


We aten wat patat met saté, voor Veerle zalm, bij de La Place (waarvoor we wel zeker een kwartier moesten wachten) en genoten van het weekend gevoel. Ook zijn we allebei geslaagd bij de New Yorker (waar ik voorheen nooit kwam, maar er achter kwam dat ze toch nog wat leuke dingetjes hadden) en ik bij de H&M voor een paar heerlijke truitjes. (Wordt vervolgd)

Dit was ook de laatste dag voor Veerle als 15-jarige, op zondag werd ze 16. Ik moet nog twee weken wachten totdat ik me bij de club mag voegen.

33 opmerkingen :

 1. Heel erg mooi! Prachtige foto's!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, wens ze nog een late gelukkige verjaardag van me! (Beter laat dan nooit, right?) Ik dacht al, is Laura nu zo veranderd? Haha, je zou écht zeggen dat jullie een tweeling zijn! Echt gek! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, wat een prachtige foto's!
  Vind je jasje heel erg tof.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah lief van je! Maar dit is dus mijn lieve friend, Veerle haha.

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah wat maak je toch mooie foto's<3 Nog gefeliciteerd Veerle! ;)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, leuke foto's weer! Het ging in mijn hoofd zo van: "Laura? Ja, dat is Laura.. Of toch niet... Nee, het is Laura niet!" Zo op 't eerste gezicht lijken jullie best wel op elkaar! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke look en mooie foto's <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's!! Klinkt ook als een leuk dagje. En heel tof, dat zonnebloemenveld. Ik word altijd zo vrolijk van al dat geel! :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, klopt! Het geeft ook altijd zo'n vakantie sfeertje. <3

   Verwijderen
 9. Hele mooie foto's laura! prachtig!
  X Liefs, Laurence

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie fotos, moeten wij ook weer snel doen! xx sammy

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio