21.10.15

THE BLACK BAG • PAUL'S BOUTIQUE

21.10.15

Jongens, vijf seconden stilte voor deze prachtige tas alstublieft.
Al een tijdje wilde ik zo'n grote, zwarte tas die handig overal bij past en die 15 kg aan boeken kan dragen. Toen ik van het opkomende Engelse merk Paul's Boutique een tas mocht uitzoeken sprong ik een gat in de lucht. Want ik heb deze tassen al vaker voorbij zien komen met een licht jaloers gevoel in me. Ze verkopen deze tassen o.a. bij V&D, Zolando.com en Duifhuizen.

Benieuwd naar dit zwart geval? Klik dan verdahhh.Oh, één ding, die bruin/roze waas in de foto's komt niet door mijn vinger die er dan toevallig voor mijn lens zit, maar door een expres geplaatste stukje roos ervoor. 


Toen ik vrolijk door Londen liep en de schoonheid van deze stad aanschouwde, arriveerde deze tas thuis. Mijn moeder stuurde allemaal foto's naar mij en ik wilde 'm zo graag zelf zien! Maar toen ik vrijdagavond om half 11 thuis kwam was ik te moe om me erin te verdiepen. De volgende dag ben ik gelijk aan de slag gegaan om foto's te maken. 

One word for this beauty: love.

35 opmerkingen :

 1. Wauw, wat een mooie tas!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah wat gaaf Laura! Hij is inderdaad super mooi! Geniet van je tas hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een hele mooie tas, het past goed bij je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een super gave tas zeg! Heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt er echt prachtige foto's van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie tas! De foto's die je ervan maakte zijn echt prachtig, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat is 'ie lekker groot, en zoooo mooi! Gave foto's ook<3 Liefde inderdaad ;)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh, de tassen van Pauls Boutique zijn zo mooi.. deze ook! Mooie foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die Paul's Boutiqe tassen zijn echt to die for. Supermooi classy model.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JA, MAAR ECHT! Ik ben er zo blij mee, al mijn schoolboeken passen er rechtop in en vallen niet op hun kant. Zo fijn! Echt aanraders die tassen.

   Verwijderen
 10. OMG! WAUW! I need that bag in my life!!!! Maar ff serieus ik vind het helemaal fantastisch hoor dat er zoveel boeken in passen, hartstikke handig maar vergeet je geen ruimte over te laten voor de Pindakaas? ;')

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Is de tas stevig genoeg voor schoolboeken? X

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio