26.9.15

TERUGKIJKEND .06 • WAT PLAATJES

26.9.15

Op het moment dat ik dit aan het typen ben, zit ik heel gefrustreerd op de wc omdat de verbinding ermee is gekapt. Fijn, heel fijn. Want op deze fijne donderdagavond, na een lange dag school, had ik eindelijk een avondje vrij. Nu lijkt het erop dat het ook een avondje vrij zonder dé Wi-Fi wordt, als het niet snel wordt opgelost.
Na drie kwartier deed 'ie het weer. gelukkig.

En het is herfst! Dat betekent dat de tijd van spinnen, dikke truien, bakken vol met regen, chocolademelk en kruidnootjes is aangebroken. 's ochtends is het nog donker als ik wakker word en drie kwartier later als ik op mijn fiets stap, moet ik als nog mijn lampen aanzetten. Toch vind ik het heerlijk als het nog donker is. Het heeft wat, weet je.

Ik heb wat plaatjes onder elkaar gezet van de afgelopen weken en zoals altijd zijn het er vele van eten. Cause that's the fuel for the body'.


We kregen deze tros vol met kleine druifjes met pitjes van onze buren uit hun tuin. Eigenlijk vond ik ze toch niet zo heel lekker, een beetje zuur.


Voor mijn opa & oma een presentje omdat ze alweer 53 jaar getrouwd waren als ik het goed heb. Een fijn herfst stukje. Die kleuren zijn ook zo mooi! 's avonds bleven we ook eten en zaterdagavond eten wij meestal brood omdat we tussen de middag iets van patat (ja altijd eigenlijk) eten.
  Wat eten jullie altijd op zaterdag?


Dit dus. Een typische ongezonde zaterdag maal met een overheerlijke echt serieus, de lekkerste kroket van Kwekkeboom. Jamm. En een gezonde salade erbij. En vergeet de patat nu niet.


PALEIS HET LOO
In de laatste week van de vakantie brachten mijn moeder en ik een bezoekje aan Paleis het Loo. Echt wat een mooie plek! De omgeving alleen is al de moeite waard om te bezoeken. Het paleis vanbinnen was ook heel mooi om te zien, maar het was wel ontzettend druk!

Laura was natuurlijk helemaal vergeten om te controleren of de batterijen van haar camera wel vol zaten. Echt zo stom! Ik kon er geen eens eentje maken, want toen viel die alweer uit. Dan maar met mijn mobiel. Ugh. Het was toch nog een fijn daagje hoor! Met heerlijk eten niet te vergeten.


Woensdagen zijn fijn omdat ik dan om 2 uur alweer thuis ben. Meestal eet ik dan iets lekkers, zoals deze woensdag poffertjes met pure chocolade erover heen. Het was lekker! Oh, en niet te vergeten een klontje roomboter erbij. Man, nog lekkerder.


warmechocolademelk.

Mijn moeder haakt heel veel en ze kan het ook zo goed! Ik kan het dus totaal niet. Of misschien heb ik er gewoon de puf niet voor, want als ik eenmaal begin kan ik niet meer stoppen. Nee grapje, als ik begin dan stop ik er na 10 seconden alweer mee omdat het niet lukt óf ik heb er geen zin meer in.
Maar nu heeft ze dus deze peertjes en andere herfst dingetjes gehaakt. 

Ook heeft ze twee cactussen gehaakt, dus deze zullen het wel overleven bij mij, want er is eentje helemaal verschimmeld die in mijn kamer stond. 


Deze trui heb ik serieus elke dag uit school gedragen. Of ik was nat geregend of ik had het toch wel een beetje koud of ik had er gewoon zin in. 

HEBBEN JULLIE OOK ZO'N FIJNE TRUI?

34 opmerkingen :

 1. Wat een mooie foto's weer Laura! Zie ik nou kastanjes (die je kunt eten) liggen bij je poffertjes? Ah wat balen dat je batterij niet vol was, maar je hebt alsnog een mooie foto gemaakt met je mobiel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja het omhulsel dan he, m'n moeder had ze ergens vandaag dus ik dacht 'hé, dat is wel een mooie achtergrond'. Ahh thanks! <3

   Verwijderen
 2. Oeeeh, die regenboog foto <3 Normaal vind ik spinnen doodeng, ook op de foto, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het nu best mooi vind :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt? Nou, ik ben blij dat je deze wel mooi vindt dan (:

   Verwijderen
 3. Wat een heerlijk artikel om te lezen! Ik kom hierdoor helemaal in de herfststemming :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammie eten<33 Ik heb honger haha. En zo'n trui is zoooo fijn!!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woah, Laura, jij kan zelfs een kroket er prachtig uit laten zien! (Ik blijf het gewoon lelijke dingen vinden van voedsel, maar met jouw fotografie skills ziet het er zo'n culinair vijf sterren gerecht uit.) Die trui ziet er zooo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooie foto's ja! Heb ook al zoooveel in chocolademelk. Met slagroom. Aub. En hoe schattig is je mama oooh!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die foto's! Even serieus, ze zijn prach-tig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die eerste en laatste foto's zijn echt prachtig! Wauw wauw wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je foto's zijn heel sfeervol, het geeft een gezellig sfeertje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah fijn! Ik houd daar ook zo van, als foto's een sfeertje geven. Vibezzz <3

   Verwijderen
 10. Wat kan je toch prachtige foto's nemen! Echt heel fijn om dit te lezen en te bekijken. Die trui op het einde ziet er zo leuk en warm uit! Ideaal voor de herfst! Xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh heel lief! Ja, suuuuper fijn is 'ie, alleen wel al een beetje versleten. Tijd voor wat nieuwe truien (;

   Verwijderen
 11. Ah, ik geniet altijd zo van jouw foto's! Ook al fotografeer je een broodmandje, het ziet er alsnog artistiekerig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige herfstachtige foto's heb je gemaakt! Ik zit er helemaal in, loveit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. onesie, duhh. maar leuke momentjes vastgelegd hoor! mis jou xx sammy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onesie? Ik misse iets wat? Ik missers jou ooook. Tot saturday he. X

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio