11.8.15

FIRE FOR A HEART

11.8.15

just imagine: een heerlijke zomeravond, de ondergaande zon, een gekke vriendin en twee fancy camera's.

Zo zag onze vrijdagavond eruit. Inmiddels al weer talloze weken geleden. Tsjoee, wat vliegt de tijd toch. 's ochtends hadden we de laatste twee toetsen van het schooljaar gemaakt en daarna ging ik met Joëlle ((alweer) always a pleasure) mee naar Gorinchem voor een sleepovertje, om te filmen en foto's te maken.Joëlle's twaalfjarige (I guess) broertje kwam achter ons aan op zijn moterstep en wilde per se met ons mee. Na een paar keer blaten was het goed, maar dan moest hij wel foto's van ons maken. Jah, foto's waarvan je op de grond ligt van het lachen. Later kwamen we er ook achter dat er geen één normale bij zat.


- zielige kleine lau -


- beetje blurry, but this is how really we are -- aach, het broertje met z'n grote zus -


- Toen nog een luchtballon op het perfect plek. -


Op de terug weg kwamen we de meest spectaculaire, grootste kat van de wereld tegen. Dat betekende 100 foto's. Ik gooi die ook zo snel mogelijk online. <3

Maar, jongens, woon jij misschien dicht bij? En wil je toevallig nog wat 'leuke' foto's van jezelf? (: Ik ben altijd in om verder te experimenteren met shoots. Stuur me maar een berichtje / DM / mail. 
 Ik hoor het dan wel!

22 opmerkingen :

 1. Oh zou ik ook wel willen, zo'n mooie fotoshoot!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, het begint echt met een paar hele mooie, diepgaande foto's, die bij het naar beneden scrollen, steeds gekker en gekker worden, maar wel heel leuk! Je zou onze schoolfotograaf moeten worden!!!! Want ff serieus meid, jouw fotokwaliteit gaat echt ver boven die simpele klik op het knopje van onze huidige fotograaf. Bovendien zijn jouw foto's een stuk gezelliger dan die statige, saaie klassenfoto's die we nu ieder jaar laten maken. Hoeveel reken je voor 25 leerlingen en een klassenmentor. ;) ;) ;) xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahahahahhaa. jouw uitleg. precies. super lief man! schoolfotograaf... heb ik echt te slechte herinneringen aan. ghaa. maar, inderdaad die schoolfoto's zijn zó saai! vresselijk. misschien wel een goed idee ((; Lovv.

   Verwijderen
 3. De foto's zijn echt supermooi geworden! Degene die 'raar' zijn, zijn net superleuk. Oh, ik heb je trouwens genomineerd voor de liebster award (http://lovali.blogspot.be/2015/08/de-liebster-award-maakt-mij-een-rebelse.html) hihi. Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thaaanks! <3 nou, eerlijk gezegd heb ik die rare er juist uit gelaten ;')
   leuk dat je mij hebt genomineerd! maar ik heb de liebster award al een keer gedaan.http://liefslaaura.blogspot.nl/2015/03/ik-ben-genomineerd.html (btw schrik niet van die LELIJKE foto. wat had ik me in vredesnaam in m'n hoofd gehaald)

   Verwijderen
 4. Ah, wat een superleuke foto's! Jullie staan er allemaal echt heel leuk (en mooi!) op. Juist de spontaniteit vind ik ontzettend tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie foto's! De foto waarop jullie allebei zo lachen vind ik onwijs leuk :) (ondanks dat ie ietsje blurry is)!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, toffe foto's Laura! Inderdaad (zoals iedereen al zegt, hoi-beetje-late-reactie) super spontaan, gezellig en vrolijk! Leuke shoot :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. IK GA STUK! Maar wel heeeel leuk! :') Finally, hehe.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. PLEASEEEE HAAL DIE FOTO VAN MIJ DR AF!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio