20.8.15

TERUGKIJKEND .05

20.8.15
huwelijksjubileum, een bloem, ontbijt, filmen, parijs, berlijn en een spijkerbroek.


Ik ben zo slecht in dingen regelmatig te posten. Net zoals bij mijn 'terugkijkend' posts. Omdat er zoveel weer gebeurd is, wist ik niet meer precies wat ik al wel of niet geplaatst heb.
Kijk met mij terug op mooie en leuke momenten van de afgelopen maanden.Mijn ouders mochten vieren dat ze al 25 jaar getrouwd waren. Een heleboel bloemen en een lekkere taart van mijn opa en oma hoorden erbij. Met mijn grootouders gingen we nog lekker wokken.Bij mijn opa en oma zijn is altijd heerlijk. Hun tuin is de beste ooit en ze zijn ook zo lief. Ja oma, u hoort het. Oma wilde per se een foto van mij maken met een bloem. Ja leuk hoor, haha.


Fruit is zo lekker en vooral nu, in de zomer voor zo'n fruitmonster als ik. Watermeloen heb ik ook weer helemaal herontdekt. 


Heerlijk, uitgebreid ontbijten op de zaterdagochtend.


''Zo Laura heb je honger?'' Volgens mij had ik even heel erg trek ofzo, maar hé, ik houd nog steeds van banaan met pindakaas. <3<3<3Een ijssie in Gorinchem met Joëlle. We zagen daar ook nog een bruidspaar, heel schattig allemaal. We filmden samen ook nog een DIY filmpje voor Joelle's kanaal. - Liefsjoellee


Met mijn klas ging ik naar Parijs toe. Hier met Ilze en de Eiffeltoren. 
1// 2 // 3Met m'n mammie ben ik nog wezen winkelen en dit was het jurkje dat ik droeg naar de afscheidsavond van klas 3. Een fijne avond waarbij we Chinees aten en ik nog wat foto's heb gemaakt. Hieronder nog een fototje met Lenneke.In de eerste 3 weken van de zomervakantie fietsten we vanaf Berlijn naar huis. Het was weer een hele ervaring, maar toffe dingen gezien en meegemaakt. Ik heb van elke dag posts online staan, dus als je ze nog niet hebt gezien en ze nog wel wilt zien begin dan bij deze 
en klik dan steeds op 'nieuwere berichten' onderaan.


Herenigd.


Lief briefje van een meisje van Instagram.


Alles wat ik hierover kan zeggen is: geïnspireerd door de Duitsers die dit voor hun deur hadden staan. Toen ik het voor het eerst bij onszelf zag staan kreeg ik echt bijna een drie dubbele hartaanval ofzo.
'oh neeee, wat zit daar nou???'


Op de heetste dag van de week gingen we naar het strand in 's Gravenzande. Mijne vriendin ging ook gezellig mee. Daarna bleef ik bij haar slapen.


En niet te vergeten, mijn vader mocht ook nog zijn verjaardag vieren. Dat was op de laatste dag van onze fietsvakantie. We waren allemaal versleten, maar hij wilde toch nog op zijn verjaardag gaan wokken. Tsja. Het was lekker hoor! Haha.

12 opmerkingen :

 1. Super mooie foto's! Die met de watermeloen is denk ik mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's! Ziet eruit alsof je hele leuke maanden achter de rug hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Suuupermooie foto's! Die taart ziet er zo verrukkelijk uit haha!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, o, shame on me, zit ik jouw mooie fotootjes te kijken terwijl ik eigenlijk wiskunde zou moeten maken. Thanx babe. Maar ja als ik hier dan toch ben: Wauw!!!! vijf-en-twintig-jaaar???????!!! WOWWW! (nu zou de "Screaming Face Emoji" goed van pas komen hihi ;)) Wat een prestatie! En al dat eten, hallelujaaa! Maar uhhh, Aju Paraplu, ik ga maar weer lekker aan het werk met een hele rare bloem-pot-broek en een heel schattig jurkje die lieve Laura op haar eindfeestje van de derde klas aan had, op mijn netvlies. Liefs Myyrthe

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ach schattie jij al met je neus in de geliefde boekjes en ik heerlijk met m'n tab op de bank. ik heb medelijden hoor!! ja, ontzettend lang he 25 jaar. nou veel succes in je bloempotbroek dan maar xxxx

   Verwijderen
 5. Wat een prachtige foto's! Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio