22.8.15

SEA, WAVES & FALCO

22.8.15


13.08.15

Donderdag besloten we om na lange tijd weer eens naar het strand te gaan. Ze voorspelden dat het de heetste dag van de hele week zou worden. We haalden eerst Lenneke op en gooiden mijn logeerspullen bij haar af. Daarna reden we naar het strand in 's gravenzande en liepen toen een stuk naar een rustig plaatsje op het strand. Onderweg verloor ik nog heel simpel m'n lensdop, maar gelukkig vonden we die nog terug.


Het water was echt heerlijk! Len en ik hingen allebei aan een luchtbed (tip!) en gingen zo tegen de golven in. Later op de dag werd het druk, maar de wind zette ook meer op zodat als je lekker in het zonnetje lag, al het zand over je heen kreeg.

We zagen ook nog surfers en het lijkt mij zo leuk om gewoon een keer op een surfkamp te gaan. Heerlijk. 


Watermeloen. Beste op een warme dag. Lenneke staat trouwens beroemd om haar 'Raak'. Ze wilt ook niet met haar hele hoofd op de foto's dus dat moeten we dan maar accepteren hè.


Ik bleef dus logeren bij Lenneke en zij hebben een hele mooie herdershond. Ik moest natuurlijk ook van hem foto's maken. Echt een knapperd hoor! Die oren laten ook wel harten smelten.

Eerst wilden we in de tent slapen in de tuin, maar het begon 's avonds ontzettend te onweren en te regenen dus dat ging niet door. Helaas.

HEBBEN JULLIE EEN HUISDIER?
IK WIL EEN KAT.

18 opmerkingen :

 1. Ah! De beroemde watermeloen van Instagram! XD Mooie foto's Laura! Geniet nog maar even van het lekker weer! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nahh beroemd, maar inderdaad die van insta ja. Thanks myrth! Jij ook he xx

   Verwijderen
 2. Die hond, wat een prachtbeest!<333 Ik vind honden echt veel leuker dan katten hehe. Prachtige foto's, as usual!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, hier scheiden dan onze wegen zich...
   Nee hoor, grapje. Ik vind honden toch ook wel leuk. (:

   Verwijderen
 3. DIE FOTO'S VAN JE ZIJN ZOOOO MOOI!! Ik kan er maar niet over, hoe mooi je foto's wel niet zijn. Wat leuk dat je naar het strand ging. De hond is echt zo'n snoetje!! Ik heb zelf twee huisdieren, katten om het beter te zeggen. Maar eigenlijk wil ik nog een derde kat. Zo een katje dat alleen van mij is, en dan kan ik hem vertroetelen zoveel ik wil hihi. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief heha. En ahhhh, ik ben jaloers. Ik wil ook twee katten! Mweh. <3

   Verwijderen
 4. Heey!
  Wat een supermooie foto's!
  Mijn beste vriendin heeft ook een herdershond, en ikzelf heb twee katten. Ze zijn ontzettend lief hoor, maar de kattenharen vliegen je vaak wel om de oren! Grijs is het nieuwe zwart, zeg maar. Nou ja, ik hoop dat je, ondanks de storm, toch een superdag hebt gehad - zo ziet het er namelijk wel uit! -
  Liefs!
  Rosaly

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat een leuke reactie (cats included is love) maar, inderdaad het was een hele leuke dag!! Ik wil zelf ook zo graag een kat. Maar helaas, mn ouders vinden het niet goed ; ( x

   Verwijderen
  2. Weeral zo'n mooie foto's (zoals altijd)! :D

   Verwijderen
 5. Wat een prachtige foto's! En die hond is echt heel leuk!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jouw foto's zijn echt zo mooi en leuk! En heel mooie hond hebben jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nehh, het is de hond van mijn beste vriendin! (: maar thanks tho! X

   Verwijderen
  2. Nehh, het is de hond van mijn beste vriendin! (: maar thanks tho! X

   Verwijderen
 7. WOW deze foto's. ZO MOOI! Welke camera gebruik je als ik vragen mag, of welke lens? Vind de scherptediepte echt schitterend! Xx www.jesuis-ivi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thanks thanks! <3
   ik gebruik de 'Olympus Pen E-PL 7' deze foto's zijn gemaakt met de 45-155 mm lens van Lumix. x

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio