29.8.15

☆ GOLD AS A FROG ☆

29.8.15

Toen het nog zomervakantie was. En het mooi weer was.

Na een leuk, warm, vermoeiend en falend (like always) dagje winkelen in Rotterdam met m'n vriendin, lig ik heerlijk in de hangmat in onze tuin. Mijn vader viert zijn verjaardag vanavond en mijn outfit bleek in de smaak te vallen bij mijn oma. Outfit plus de knot op m'n hoofd. Se seggen dat ik hierdoor wel langer en ouder lijk. Wel ja. Dus ik dacht, laat ik dan misschien maar weer een outfitje plaatsen voor mijn lieve lezers. 

donut mind mi titel please.

Ja? Klaar voor? Ik plukte mijn broertje achter (voor) de computer vandaan en duwde hem mijn geliefde camera in zijn handen met het bevel dat 'ie foto's moet maken. Binnen 5 minuten waren we er alweer klaar mee en ik zag een ienie-mienie kikkertje heel stil langs het paadje zitten. Daan pakte hem op (of haar) en ik maakte snel een picture.

Fotootje krijgen jullie z.s.m. te zien. i promise. 


De moeder van mijn vriendin begroette me vanochtend heel hartelijk met: "Wat een leuke rok heb jij aan Laura! Zelfgemaakt??" Haha. NEE niet zelfgemaakt, gewoon gekocht in een winkel in Rotterdam. (Ja, niet vandaag, maar voor de meivakantie geloof ik. Als ik terug graaf in mijn geheugentje)

• OUTFIT •
skirt - AMISU
shirt - NEW LOOK
bracelet - BIJOU BRIGIT (KEULEN)


Het is een goud (chique) rokje met een mooi printje, dat naar een verjaardag kan worden gedragen, maar ook gewoon naar school. Vandaag droeg ik 'm met een roze shirtje, maar die was vies geworden. Vandaar dat ik nu één van m'n favoriete shirts droeg.

 Ik had deze dag ook nog mijn Birkies aan, waar ik toch nog VIER laksdjfkaf blaren mee kreeg. Gewoon met Birkenstocks. Hoe kan dat nou?

HOE WAS JULLIE SCHOOLERVARING TOT NU TOE?
HET WAS ALLEMAAL BEST TE DOEN BIJ MIJ. 

28 opmerkingen :

 1. Ik ben zooo benieuwd naar de foto's van het kikkertje Laura! Snel laten zien he! Die knot staat je wel! De rok lijkt ook echt zelfgemaakt, jammer dat het niet zo is, anders had ik graag het patroon gekregen van jou, haha. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, anders zet ik 'm wel op insta, maar bedankt he! Tsja, ik had hetnpatroon met alle liefde willen geven dan (: ♡

   Verwijderen
 2. Super mooie foto's! Die rok is inderdaad erg mooi en staat je echt ontzettend goed. Ik ben benieuwd naar de kikker, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merciiii, haha, nou binnenkort dan mag je 'm bewonderen (:

   Verwijderen
 3. Wat een beuaty <3 Ik ben jaloers op jullei hangmat haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah die knot staat je zo mooi!! Keileuke outfit<3 En inderdaad, blaren met Birkenstocks, hoe dan?! ;)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snapte er helemaal niets van! Maar, ik houd het er maar op dat het komt omdat ze nog ingelopen moesten worden... x

   Verwijderen
 5. Lauraaa! De foto's zijn echt weer prachtig! Hoe doe je dat toch? Oh, geef je broertje maar ook een dikke duim omhoog voor zijn fotograaf-skills. Dat moet ik de mijne niet vragen. Of hij zoomt helemaal in en maakt rare foto's van me, hehe. Die rok is echt heeeeul errug leuk!! Oh en dat shirtje dan. De mouwen zijn zo schattig. En die dot moet je echt vaker dragen! (Uh, niet dat ik weet of dat je dat vaak draagt? Maar het zijn wijze woorden die je toch maar moet opvolgen hihi). Je straalt echt op de foto's en je ziet er in ieder geval echt volwassener uit! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lobkeee! Bedankt voor je enorme lieve reactie!!! Haha, dat inzoomen herken ik. Ik moet wel even lachen om het woordje 'dot', echt belgggisch zeker? (; oh, nou thanks he' ♡

   Verwijderen
 6. Ha, wat tof dat je broertje deze foto's heeft gemaakt! Lief van hem, en ook gaaf dat 'ie het zo goed kan. Ik vind de foto's in ieder geval heel mooi geworden :) Je hebt trouwens ook echt een heerlijke schrijfstijl, heel gezellig! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo grappig dat iedereen het leuk vindt dat hij ze heeft gemaakt, haha. Lief wel hoor! X

   Verwijderen
 7. Echt een super leuke outfit! staat je prachtig!! En ook mooie foto's, complimenten aan je breuder. Ik hoef dinsdag pas weer naar school, maar heb er echt heel veel zin in (shame on me). Ik heb je blog net 'ontdekt' hij is echt superleuk! Keep it going! X x www.jesuis-ivi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh super lief!! Ik bennjaloers op de mensen die zin hebben om naar school te gaan... elke ochtend om 6 uur moet ik toch wel even zin maken. Nou, veel plezier! Leuk dat je op mijn blog bent gekomen! Ik ga zeker ebennop de jouwe kijken, liefs.

   Verwijderen
 8. Leuk dat je broertje foto's heeft gemaakt. Mijn broertje heeft daar dus echt nooit het geduld voor. Je hebt echt een prachtige outfit aan. Ik vind vooral het rokje erg leuk!

  Liefs < 3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt haha, jammer! Tsja hij klikt maar wat en op de meeste foto's is er maar net een stukje van mijn hoofd te zien. Ja, leukie he! X

   Verwijderen
 9. Wauw, echt prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thankyou berrrry (hun? ja bedoelde gewoon VERY haha) much' x

   Verwijderen
 10. Mooie foto's en je bloesje is echt mooi! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En toen veranderde Laura's blog in een fashionblog. Nee grapje, ik weet niet of dat een compliment of een belediging is, maar in iedergeval is dit wel een fashion artikeltje met fantastische foto's! Lekker zwoel, haha ;) xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moehaha, als ik zin heb plaats ik nog meer outfits, dus we zien het wel hè! Maar dankjeee, haha. x

   Verwijderen
 12. Hele mooie rok! De foto's zijn ook prachtig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een geweldige foto's en super outfit! Ik doe dit jaar een tussenjaar, dus mijn eerst volgende nieuwe school ervaring gaat nog even duren haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha mijn dagen waren grappig, hoor je ooit nog meer over. Hele leuke fotos! Die knot staat je echt zupahh!! Snel weer zien hey Frau xx sammy

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio