8.8.15

(BIJNA) THUIS ☆ FIETSVAKANTIE .015

8.8.15


DAG 20 // Dinsdag 28 juli

Vandaag is te omschrijven in 3 simpele woorden: Saai, Tegenwind, Koudheid. Dat dus. 

De regen viel gelukkig mee, maar we hadden echt de hele tijd weer last van de wind. Vooral vanochtend toen we ook alleen op saaie wegen reden door velden en boerderijen. 'S middags reden we een poosje door het bos waar we middag gegeten hadden.Elke dag kopen we iets simpels om warm te maken voor het eten tussen de middag. Zoals een grote bak nasi of bami en een bak salade. Jum. Toch wel lekker hoor! Oh, en niet te vergeten bakjes pap. 


Serieus, deze camping waar we nu op staan is de allerbeste geweest deze vakantie. Heel schoon en er is gewoon simpel Wi-Fi! Vlak bij Eindhoven. Ja, sorry jongens, ik heb echt niets bijzonders te vertellen. We hebben daarnet kip nuggets op. Zo lekker warm en dan zulke Koudheid op de laatste avond van deze vakantie... Je vriest bijna vast. Morgen hopen we weer thuis te komen. Whoe.


DAG 21 // woensdag 29 juli

Na 70 kilometer gefietst te hebben zitten we nu een uur te wachten totdat het pontje ons op komt halen en naar de overkant brengt. De hele dag verliep beter dan ik had verwacht, ondanks af en toe een vallende spetter. Maar, mijn vader had wel zijn regenbroek aangetrokken, wat toch wel wat betekent.


De laatste 15 kilometer overleven we nu ook wel weer en we zijn nu alweer op over bekend terrein. Oh en mijn vader is JARIG. Misschien gaan we vanavond nog uit eten. Jummy. Vanochtend hebben we snel nog wat gedronken in een restaurant in Loon op zand.


Vanavond waren we allemaal moe, maar mijn pappie wou per se nog wokken omdat het vandaag zijn verjaardag was. Het was wel ontzettend lekker weer. Heerlijk weer thuis, vanavond in mijn warme bed slapen. Heel wat anders dan mijn slaapzak en tent, haha. 

Ik hoop dat jullie ook allemaal veel leuke dingen hebben gedaan! En natuurlijk dat jullie het leuk hebben gevonden om mijn artikels te lezen.

 Lov, Laura

13 opmerkingen :

 1. Bewerk jij je foto's of niet?? Echt prachtige foto's!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd met je vader! En jumm wat een lekkere appeltaart haha!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. EMMA YOU'RE BACK!!
   jokee, wist ik al. Hahaha. Maar thankyou!! Was trouwens ook de lekkerste appeltaart ooit(:

   Verwijderen
 3. Ziet er zo leuk uit! En, wauw, mooie foto's! Ik ben eigenlijk nog nooit op een fietsvakantie geweest -lijkt me echt leuk! Wel kamperen we vaak, ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah, ik hoor ook niet echt van vele anderen dat zei op fietsvakantie gaan eigenlijk. maar het zou super leuk zijn als jij ook een keer gaat! (:

   Verwijderen
  2. ah, ik hoor ook niet echt van vele anderen dat zei op fietsvakantie gaan eigenlijk. maar het zou super leuk zijn als jij ook een keer gaat! (:

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio