24.8.15

BE WITH THOSE WHO MAKE YOU THE HAPPIEST • ILZE

24.8.15

21.08.15
Wat waren we blij, toen we zagen op internet dat dit het vierde jaar bij elkaar in de klas zal worden.

 De komende twee schooljaren moet ik naar een hele andere school. Dat is best een hele grote verandering. Veel verder fietsen, een hele andere omgeving en andere klasgenoten. Stiekem hebben we er al een heel ieniemienie beetje zin in. Maar eerst besloten Ilze en ik om nog een zonnig dagje met elkaar door te brengen, bij te kletsen en foto's te maken.We fietsten samen naar een stuk spoor dat bijna nooit meer gebruikt wordt, dus we hoefden niet bang te zijn om bijna doodservaringen te hoeven beleven, en gingen daar wat foto's maken. Al een hele tijd hadden we zo'n shoot in ons hoofd gehad. Want hoe cool is het eigenlijk, foto's maken op het spoor!!


Ilze is ook een geweldige model. Ziet ze er zo ook niet uit? Met haar lange, golvende haren en het zwart wit filter zien de foto's er ook wel heel mysterieus eruit. En ja, ik doe het jullie maar niet aan om ilze's prachtige ik doeeenvarkennaenhetluktaardiggoed hoofden te laten zien.


Bijzonderste hairflip ooit. Laat je verbeelding spreken en zie een enorme vlam uit Ilze komen. Whooo.


De rest van de middag brachten we door met winkels kijken (eentje dat was de Hema, maar goed), ijs eten, kletsen en op katten jacht gaan. We besloten om heel spontaan een filmpje te maken waarbij we op katten jacht gingen.

 Een heel leuk idee, maar uiteindelijk waren die dingen nergens te vinden. Altijd zo. Als je op zoek bent kom je ze nooit tegen, maar als je gewoon ergens random naartoe gaat, kom je er in om. Uiteindelijk voordat we gingen eten, renden we snel even de straat op en zagen toch nog een zwarte kat onder de auto liggen. Beter iets dan niets hè. 

28 opmerkingen :

 1. Wow wat een prachtige foto's!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zwoele Ilze. Volgens mij wilt iedereen foto's op t spoor maken, ik wel iig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's! Ik ben echt jaloers op jouw fotoskills. Zo te horen is jouw nieuwe schoolsituatie een beetje gelijk aan de mijne.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah nee joh, jij hebt ook leuke foto's! but thanks ♡. veel sterkte ook dan maar, haha.

   Verwijderen
 4. Aaahh wauw wat een gave foto's, die locatie ook!<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaauww.... sprakeloos! Gewoonweg prachtig dit. Ik hoop dat je het naar je zin krijgt op je nieuwe school :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ilze kan zo model worden ja! Heel mooie foto's en locatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat kan jij prachtig fotograferen hoor!! De 3 laatste foto's zijn echt mooi. Maar eigenlijk zijn all foto's heeeeul mooi! Ilze is echt een perfecte model. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OK. Nu ben ik onzeker. Die foto's zijn weer zo mooi! En Ilze is ook zoooo mooi! En alles is zoooo mooi! :D
  En ik kan ook niet meer extra's zeggen dan dat jij nu officieel mijn favo fotograafje bent!
  O ja en hahaha, jouw obsessie met katten is echt te grappig voor woorden ^_^. Houd me op de hoogte over je kattenjacht! xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waaarom ben je onzeker? Nergens voor nodig joh (: Trouwens je hairflip was echt één van de leukste evah. Maar goed, leuk dat ik je favo fotograafje ben haha en jij bent mijn favo commenter. Zal ik doen hoor! ') xx

   Verwijderen
 9. Reacties
  1. Thanks Alex! Die van jou ook zeg, vooral die van Laura (: x

   Verwijderen
 10. Wat een gave locatie en wat een mooie foto's! Ik ben even op je blog aan het neuzen, maar die scherpte en kleuren van jouw foto's zijn on point. Keep up the good work! thehe :) heel mooi model ook, dat mag ook gezegd worden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. fijn om je reactie te horen!! Dankjewel, en oh, binnenkort komen er nog meer foto's online van Ilze (:

   Verwijderen
 11. Wauw, geweldig ook je extra geklets onder de foto's, je hebt ze weer zo ontzettend mooi bewerkt! Ilze en jouw fotografie en bewerkingskills zorgen voor een kunstwerkje. (: En hé, erg creatief om van die hairflip een vlam te zien. Ik dacht trouwens dat ik al volgde, blijkbaar niet, oepsss. Ga ik gelijk doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, vind ik inderdaad wel leuk om te doen! Dank dank dank lieve Brit! Geeft niet hoor <3

   Verwijderen
 12. Wat een prachtmeid, natural beauty

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio