30.7.15

VIEWS & VIEWS ☆ FIETSVAKANTIE .010

30.7.15


- we zijn nu alweer thuis, maar ik ga nog wel door met fietsvakantie posts te posten. -

DAG 12 // Maandag 20 juli

Gisteren heeft het bijna de hele dag geregend. Geen bal aan. Ons werd wel een caravan geopend om in te schuilen voor de regen. Super aardig van het vrouwtje, die de beheerder was. Toen ik m'n tentje uit kwam zag ik al twee andere Nederlanders snel hun tent inpakken in hun pyjama in de regen. Die wilden natuurlijk zo snel als het mogelijk was de regen ontvluchten. Haha.

Todayy was het heel mooi weer. De zonnestralen schenen heel fel door de bomen heen in de ochtend en het werd niet te warm, gelukkig. We moesten deze dag +800 meter klimmen. Veel minder zwaar dan zaterdag, maar we hadden wel echt bijnahartaanvallen bij sommige ontzettend steile stukjes. Wel bleven we steeds boven de 180 meter hoogte, dus soms waren er hele mooi uitzichten. De maximale hoogte was 420 meter en wel steeds door het bos. Super mooi allemaal! We zagen zelfs nog een ree wegspringen.
DAG 13 // Dinsdag 21 juli

Vandaag begon de dag zoals al vele dagen voorheen, met r.e.g.e.n. Dus het weer nodigde ook niet veel uit om foto's te maken. Na het middageten bleef het wel droog. Vanmiddag aten we een vreselijk lekkere sorbet,  Verder hebben we niet veel uitgespookt, maar wel weer enorm stijl geklommen. EN 91 kilometer gefietst deze dag.

 Ja, how to cycle 100 kilometer: zorg dat de eerste camping vol zit, bij de tweede dat er geen tenten mogen staan en om bij de derde terug naar de overkant fietsen om toch naar die ene slechte te gaan.  We staan nu langs een enorm meer en hebben belachelijk veel daarvoor moeten betalen. Ze hebben geen eens Wi-Fi!


We zitten nu trouwens onder Soest (Duitse Soest), maar doordat we niet genoeg tijd hebben, kunnen we de stad niet bezoeken. Vrijdag komen we aan in Keulen! Ik ben heel benieuwd naar die stad.

4 opmerkingen :

 1. Oehh dat ijs ziet er heerlijk uit haha! Balen dat jullie zoveel moesten fietsen!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was zó lekkerrrŕrr.
   Ah joh, we hebben ook een keer 130 km gefietst op een dag, ik heb er niks van over gehouden haha.

   Fijne vakantie hè! X

   Verwijderen
 2. Je hebt echt hele mooie foto's gemaakt onderweg! Lijkt me tof om ook eens op fietsvakantie te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio