28.7.15

HAMELN & LEMGO ☆ FIETSVAKANTIE. 09

28.7.15

DAG 10 // Zaterdag 18 juli

Het was de vreselijkste nacht tot nu toe. 
Ten eerste: we kleefden aan alle kanten door al het gezweet gisteren en omdat er geen normale douches waren. Ten tweede: er waren heel veel jongeren = heel veel gegil en zijn hadden ook nog een bonteavond tot 2 uur door...

Vandaag hoefden we maar 50 kilometertjes te fietsen. Dit was het 1e deel van het traject met bijna 1000 hoogtemeters. Pfieuw. Het was vooral stijgen, dalen naar waar je begonnen was en dan weer omhoog. Dat is ook Het enigste wat we heel de tijd hebben gedaan. Het hoogste punt van deze dag was 335 meter.We kwamen eerst door het Hanzestadje Hameln,  wat bekent staat om het verhaaltje over de rattenvanger van Hamelen. (Nooit van gehoord hiervoor hoor, haha.) Maar ik vind dat deze steden hele mooie, Middeleeuwse architectuur hebben.


Het was ook het perfecte weer om te fietsen vandaag. Niet te warm, 23-25°C en we fietsten het merendeel door het bos. Het laatste stukje ging echt zo lekker! Enorm stijl stukje naar beneden, maar door de wind ging het helaas wel wat zachter.


Met mijn vader heb ik even boodschappen gedaan en al vast ingeslagen voor morgen, zondag. We hebben daarna gezwommen in een verwarmd buitenzwembad. Das lekker man! En na het avondeten gingen we even het stadje Lemgo weer in want we hadden gehoord dat er vrij Wi-Fi was (':

2 opmerkingen :

 1. Jaa de rattenvanger van Hamelen haha, ik vond dat vroeger altijd zo'n leuk verhaaltje! :') Balen dat je zo slecht geslapen had!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, had er nog nooit eerder van gehoord haha, maar inderdaad leuk verhaaltje (:

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio