20.6.15

WOKKEN

20.6.15


Het weer had twee weken geleden erg genoten van ons, dat het vorige week graag weer terug wilde komen. Eerste paar dagen lekker grauw en regen, maar dan donderdag en vrijdag (zaterdag een beetje) heerlijk hittig. Alhoewel het vrijdag nog best meeviel vergeleken met de vorige week.
Ja, saai weerberichtje.

Maar goed, wij gingen dus wokken met de opa's en oma's omdat mijn ouders 25 jaar getrouwd waren. LANG. Dat moest wel gevierd worden. Wij waren daarvoor al naar Mallorca geweest, maar dit was toch ook even gezellig. 

En, o ja, ik maak natuurlijk van ieder z'n gerecht (oftewel op een bord gekwakte voedsel) foto's, dus ik heb van de foto's niet alles zelf op. 

Wokken is aan de ene kant een perfect optie om uit eten te gaan. Je kan je helemaal uitleven, want er is zo veel keus. Maar aan de andere kant is het ook zó slecht. Je eet je helemaal vol totdat je naar de wc moet en er alles weer uit moet. Tsja. Dan denk je, ik moet nú stoppen. Maar dan denk je ook weer hé, heb ik nu al een toetje op of niet? (( :Fruit is ook heerlijk (- ik heb geen gebak op!) met softijs en daarover heen chocolade saus van de fondue. Maar ik met m'n domme hoofd dacht dat ik softijs had, ik lekker eten, en dan hè, eet ik nu warm ijs (?) Bleek het slagroom te zijn. 9,9 Goede smoes voor nog een portie fruit, maar dan mèt ijs. 

Houden jullie ook zo van wokken?

10 opmerkingen :

 1. Fijn dat je het leuk vond met je grootouders! Wokken is echt leuk en heel lekker. Dat ijsje ziet er overheerlijk uit, dat moet vast gesmaakt hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa wokken nomnomnom<3 Allemaal eten in mijn gezicht stoppen is het liefste wat ik doe ghehe! Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahahahahaha,echt iets voor jou! waarschijnlijk heb je eerst nog 6 porties met slagroom op zodat je steeds kon zeggen nú ga ik echt eentje met softijs halen. *niet dus, gewoon wéér slagroom*. Tot jij daar zat, tonnetje rond, als dik trom, en je moeder zei, Laura, ik haal nú eentje met softijs voor jou, met echt softijs, want zo blijf je bezig,maar toen had ze ook per ongeluk met slagroom gepakt en werd je oma boos en die wilde ook softijs halen maar haalde ook slagroom en toen kwam een knappe kelner, jonge, ding, *jeweetwelwatikbedoel* en die gaf je het goede en prikte in je buik en toen spoot alles zo, hopppp, uit je buik.*okééé,l*lverhaaltotenmetmaarikhebnikstedoen* XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OOOOOOHMEAAAAAAAAAANANANANANA YOU THA BESTTTT, IK GA STUUKUKUKU. WAS HET maar zo'n feest. haaahahahahahah.

   Verwijderen
 4. Ik vind wokken echt heel erg leuk en lekker! Wat een prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan het elke dag wel doen (beetje veel misschien... Dus beter elke maand ofzo, haha) en thanks!

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio