24.6.15

LITTLE MALLORCA STORIES

24.6.15

MALLORCA THROWBACK .01

In de meivakantie ging ik op vakantie naar Mallorca en heb daar zó enorm veel foto's gemaakt. Vele daarvan hebben jullie waarschijnlijk nog niet gezien, dus het leek mij wel leuk om wat fotootjes te plaatsen met wat verhaaltjes en ervaringen. 

Mallorca blogpost

(Niet alle verhaaltjes zijn gebeurd bij bepaalde foto's)


Toen we aankwamen op Mallorca was het weer grauwerig en helemaal niet warm, ja altijd wel warmer dan het in Nederland was haha, maar toen we een rondje hadden gelopen op het strand werd het steeds beter. Uiteindelijk waren het heerlijke dagen met temperaturen van boven de 30 graden. 

I want back.


Het eerste ding wat wij deden, was de fietsen ophalen. De fietsen vielen wel erg tegen voor mijn ouders omdat zij zo lang zijn en de Spanjaarden zijn natuurlijk wat kleiner dan Nederlanders. Ze vonden dat ze op kinderfietsen fietsten en tjsa, ze moesten het er maar mee doen. Ik had geen problemen met de fiets #littleme.

We hebben het gehaald door de bergen, dus.. (;


Hierboven is de kathedraal te zien van Palma. Mooi gebouw! We zijn er verder niet in geweest ofzo. Het centrum van Palma is zo pretty! Vooral het plein met langs de kanten allerlei eetgelegenheden, winkels (+ een Mac Donald's) en bomen. Het had echt de vibes. Love it! 

De straatjes waren ook zo gezellig met oude huisjes. Toen we verder liepen kwamen we ook nog op een andere plein waar ook van alles te zien was en te kopen. Gezellig druk was het ook. Later bleek dat het een paar dagen daarvoor de nationale feestdag was.


's ochtends op de fiets was het al een heerlijk weertje. De zon liet zijn stralen vrolijk schijnen, er zwom al een enkeling in de zee en er lagen al mensen op het strand. We kwamen al fietsend langs het strand ook nog door een klein haventje waar het enorm naar vis stonk. Ieeehwl. Niet zo lekker, maar dat hoort er ook bij!


Ook was er op eens een mozaïek gelegen stukje, dat golven uitbeelden, en waarop in het midden een soort monument of beeld op stond. Apart! Maar de kleuren matchen perfect met de zee. 

Deze foto heb ik ook op Instagram gezet, mijn naam is daar ook: @LiefsLaaura. 


Op het balkon van onze hotelkamer (jah, ik sliep met mijn broertje in een kamer en hij snurkt verschrikkelijk) zag ik deze maan en hij was zo mooi rond (bijna). Dus ik moest er wel een foto van maken. 

VINDEN JULLIE DIT LEUK OM TE LEZEN? EN WILLEN JULLIE OOK MET MIJ TERUG?

16 opmerkingen :

 1. O ik ben echt helemaal in love met je blog! Wat een mooie foto's kan jij maken zeg! :) Ik ga je volgen op Bloglovin! Maar terug naar de essentie van deze blogpost want wat vet dat je naar MAallorca bent geweest! Zo te zien is het zeker een bezoekje waard! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah super lief! Haha, het is zeeeeker de moeite waard ja! (; X

   Verwijderen
 2. Ah super leuk, ik zou ook wel eens een keer naar Mallorca gaan! Maar ik wil nog naar zoveel plekken haha. Ik volg je trouwens terug op 'Bloglovin, hele leuke blog heb je! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa same, zoveel mooie, awesome plekken op de wereld! Thanks (: .x

   Verwijderen
 3. Wauw, ziet er prachtig uit! Mooie foto's ook! Het is voor mij te lang geleden dat ik naar Mallorca ben geweest, ik zou er wel weer eens naar toe willen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Leuk dat je er ook geweest bent en terug wilde ik de eerste dag thuis alweer.. haha x.

   Verwijderen
 4. Ik vind mallorca geweldig alleen die keer dat ik er was heeft het de hele week geregend... Geen aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Myself been to Mallorca couple of weeks ago and it is such a gorgeous place to visit. Nice post with amazing pictures.I love your blog and if you fancy a read, then check onto my blog https://lifestylebites3.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes, it is indeed! And ofcourse, I'll have a look (:

   Verwijderen
 6. Wauw wat een mooie foto's weer! Ben nu inmiddels twee keer naar Mallorca geweest, maar zou er nu toch echt wel heel graag weer een keer heen willen!

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaaf, twee keer! Nou als je weer gaat he, ik houd me aanbevolen haha <3

   Verwijderen
 7. Wauw, wat heb je een prachtige foto's gemaakt Laura! Ik word hierdoor gewoon verliefd op Mallorca, ook al ben ik er nog nooit geweest :) Vooral dat strand met palmbomen: looking good. Maar voor die temperaturen boven de 30 graden hoef je niet meer terug ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tjsa, die temperaturen hebben wel wat, maar het is best hittig af en toe ja.. haha. Verder is het heerlijk daar <3

   Verwijderen
 8. Mooie foto's! :) Ziet er super uit, ik zou er ook wel een keer naartoe willen.

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio