1.5.15

PLAYA DE PALMA ♡ MALLORCA .01

1.5.15
• DAG 1 • 

Hola! Wij staan nu inmiddels alweer zeven uur op Spaanse grond... Hoe gaaf was het tot nu toe!
De vliegtuigtocht verliep wat schommelend vanuit Brussel, maar alles is toch goed gegaan en ik heb niet heel het vliegtuig onder gekotst. Gheghe. 

We overnachten (drie dagen) in een hotel in Palma. Niet in het centrum, maar meer daarnaast. Toen we aankwamen was het nog vrij bewolkt maar toen we naar het strand liepen - gewoon in de achtertuin! - ging het zonnetje heerluuuk schijnen.

Vanavond hebben we heerlijk gegeten in het hotel en heel wat water  ingeslagen. Dat is NIET te drinken hier. Verder heb ik hola, García en adios geleerd te zeggen. Oh, ja en ik heb ook de eerste échte Spanjaarden van mijn leven gezien. Je weet wel met snorretje en grijs/zwart half kaal hoofd.
Daarnet zijn we weer naar het strand gelopen om de zon te zien ondergaan. Wioueww. Het was heel mooi! Heerlijk al het zweet weg gedoucht van deze dag. We genieten nu heerlijk van het muziek dat vlak onder onze kamer aan staat in het restaurant. Lees ook: oude, kromme mensjes die aan het dansen zijn. (Was wel sarcastisch he, dat genieten)

Adios!
-L

4 opmerkingen :

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio