1.4.15

ROOM DETAILS

1.4.15

Hé leuke mensen! Eindelijk eens een normale begroeting. Normaal vergeet ik dat altijd (oops). Vandaag heb ik wat kamer details voor jullie, want ik had gewoon zin om wat foto's van mijn kamer met jullie te delen. EN BY THA WAY HET IS 1 APRIL. EN oh mean, wat waaide het hard! Niet normaal. EN dit is mijn 100ste post! 


 

Dit mooie hertje met glinster steentjes komt van de Intratuin. 


De roos komt van de Action en je ziet nog een ienie-mienie stukje van mijn Moodboard. Leuk verhaal trouwens. Ik had een feestje van Marieke en iedereen had een keurig geordende collage gemaakt en ik kwam daar aan met mijn volgeplakte board. Lol. 


 Die schattige cactusjes komen ook uit de Intratuin (valt het op dat ze scheef staan? Ik durf ze niet rechtop te zetten, want prikkk).  De sprei / quilt op mijn bed heeft mijn moeder zelf gemaakt. Btw, deze foto is echt chaotisch als je goed kijkt. Er ligt een dingetje op z'n kant, je ziet nog net mijn oordopjes die bijna van mijn nachtkastje vallen en de foto is een beetje scheef. Oké, ik ben perfectionistisch dus het valt allemaal wel mee en ik stop met klagen. Doei. Wacht nog één foto.


Die 2 stenen / glazen dingetjes komen uit Frankrijk. Echt heel lang geleden en als je ze tegen het licht in houdt is het mogelijk om er soort van door heen te kijken. Heel mooi! En nog een één of ander random zeepje. 

8 opmerkingen :

 1. Wauw, wat een supermooie foto's! (!!) Vooral die tweede, met die bloesem. <3 Ik zou het leuk vinden als je ook eens op mijn site kijkt. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Mooie details van je kamer. Ik vind vooral de tweede foto van de bloesem echt onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk roomdetails! En wat zijn je cactusjes cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even though I understand absolutely nothing of the text in this post, I think you deserve you deserve a comment. Because these pictures, Laura, they're really, really good! And what a stylish room!

  Emma xx, www.ouvrirlabouche.com

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio