18.3.15

TERUGKIJKEND .03

18.3.15

Ik kwam er net achter dat het alweer een tijdje geleden sinds de laatste 'This is how I do'. Veel dingetjes zo als altijd, maar  kortom: ik ging naar Engeland, heb hele vieze snoepjes gegeten, ben met mijn moeder naar Rotterdam geweest en  heb genoten van het lekkere weer. Tsja het is ook alweer maart en bijna lente! Whiehoe. Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal uitgevoerd heb en de moeite vond om te fotograferen. 

DOE EENS NORMAAL
Ja, dat is gelukt want Laura liep met twee kleine gedrochten op haar hoofd rond. Alleen in haar eigen huis hoor, want naar buiten durfde ze niet met die dingen. (Ze zaten trouwens niet evenredig, dus vandaar...)
FOOD 
Eet eens een appel! Ha.ha. Wat een humor want Laura eet zeker elke dag wel een appel. Dit keer bij het ontbijt, gedoopt in gesmolten chocolade en getopt met muesli. Hee-r-lijk.
Verder ontbeten we met zelfgemaakte wafels en at ik weer eens (EENS ja) chocolade.
BRUINER WORDEN DOE JE MET SOKKEN AAN
Geen uitleg nodig.
RANDOM
Hoe schattig is dit lieveheersbeestje armband?
Moestuintje van de Appie. Ik vond deze foto wel wat hebben, en ook gepost op Instagram. Toen ik ziek was heb ik Papertowns van John Green gelezen. Ik vond 'em wel wat minder dan TFIOS. Maar als nog, een goed boek.
BEAN BOOZLED CHALLENGE
Met twee leuke vriendinnetjes heb ik deze challenge opgenomen. Later ging ik helemaal stuk om mezelf toen 'ie online kwam. Dus check it out! Hier
ENGELAND 
In de voorjaarsvakantie ben ik naar Christchurch gevlogen voor een weekje. Van elke dag staan er foto's op mijn blog, dus het is mogelijk om die te bekijken. Hier

11 opmerkingen :

 1. Wat een mooie foto's! En je ontbijt ziet er heerlijk uit. :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's en wat een lekker idee appel met chocola!

  Liefs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is t raar dat ik je lieveheersbeestje niet ziet? Of moet ik naar de opticien?;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahahahahahahahahahahahahahaa.
   ja doe maar, lieve schat.
   het is namelijk dat armbandje, er zitten allemaal lieveheersbeestjes aan.
   (OK, ik snap dat je ze niet echt ziet zitten)

   Verwijderen
 4. Oww, zo. Ja, nu zie ik dat schatje, lieverd;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oww, zo. Ja, nu zie ik dat schatje, lieverd;)

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio