4.3.15

T A G / THREE THINGS

4.3.15


DE DRIE...
Dingen in mijn tas: Agenda, portemonnee en een pen. (Altijd praktisch, gheghe) Dingen op mijn bureau: schoolboeken, tijdschriften en mobiel. ★ Favoriete meubels in huis: De bank in de woonkamer, mijn bed (luuuffff) en uhm, de kamerstoelen haha. Favoriete fruitsoorten: BANANEN, appels en meloen. Jummmmmmies.  Blogs die ik dagelijk bezoek: Lastig te zeggen omdat ik dagelijks veeeelen bezoek. (Met nadruk op velen.) I guess: Kenzas.se & Lifesplash.nl & lauresque.blogspot.nl Bloggers met een leuke persoonlijkheid: Muchables.nl & Paperboats.nl & Glowofbeauty.nl 

Dingen waar ik dit moment over denk: Of de taart van mijn vader is gelukt (haha, de piep van de oven ging daarnet) & Dat ik mijn huiswerk al gedaan heb, yas & Dat het bijna weekend is (nog 3 dagen te gaan maar goed) Leuke sporten: Ik vind volleybal heel leuk en daarnaast (heb ik niet zoveel met andere sporten) maar tennis en badminton gaan er nog mee door. Waar ik gelukkig van wordt: Een goed cijfer, fijne vrienden en familie en zons op / onder gangen. Favoriete quotes: Just do it & Do more of what makes you happy & Focus on the beautiful parts of life & Nog eentje, Less is More Droom vakantiebestemmingen: Spanje (Mallorca, haha, daar ga ik in de meivakantie naar toe) & Amerika & Afrika & alle werelddelen..  Dingen die ik dit jaar wil doen: Overgaan naar havo 4, veel op vakantie gaan en leuke en nieuwe dingen doen. 

2 opmerkingen :

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio