14.3.15

KEEP IT CLOSE UP IN ENGLAND

14.3.15

Heerlijk om klaar te zijn na zeker 100 uur gewerkt te hebben aan een Nederlands verslag. (Overdrijven is mijn vak wel.) Lekker op de bank met warme chocolademelk, een soes (omdat mijn vader een nieuwe obsessie heeft, soezenbakken. Vind ik totaal niet erg hoor!!) en foto's bewerken terwijl de andere leden van je gezin een één of andere natuurprogramma aan het loeren zijn. 
Ik vind het allemaal best. En o ja, het is weekend. Was ik wel aan toe na een paar vreselijke toetsen. 
(Trouwens ik schrijf dat allemaal wel heel leuk maar ik post dit morgen pas). 

In Engeland waren Lenneke en ik er echt goed in om gewoon weg te glippen terwijl dat helemaal de bedoeling niet was. Hah. Ik heb daar nog wat moeite genomen om foto's te maken van bloemetjes en blaadjes en andere dingetjes. Laura loves that, joe noow.


2 opmerkingen :

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio