21.3.15

A STORY

21.3.15

IK VOEL ME O, ZO HEPPIE. ZO HEPPIE DEZE DAG. (wie kent dit liedje?) 3x raden waarom ik zo happy ben. Maar je hebt het al wel kunnen zien denk ik. IK HEB EEN SPLINTERNIEUWE LAY-OUT! Na een hele middag mekkeren over welke ik toch zou kiezen, heb ik deze gekozen. Ik wilde graag een strakkere, maar toch mooiere en bijpassende lay-out voor mijn blog. 

Hoe vinden jullie 'em? 

Ik kwam gisteren een mooie, maar toch kloppende, quote tegen die ik de moeite vond om met jullie delen: 'Tell me the story about how the sun loved the moon so much he died every night to let her breathe.' En de vertaling: vertel mij het verhaal over hoeveel de zon de maan lief had, dat hij elke avond dood ging om haar te laten ademhalen. 
En nu over tot de foto's. Ik vond gelukkig deze nog op de computer van een shoot met Joëlle en Marieke. Ik vind ze wel iets hebben. Een bepaalde sfeer. 

6 opmerkingen :

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio