28.2.15

ENGLAND .05

28.2.15


DAG 6 - En ja hoor, Laura zit weer veilig thuis achter haar computer. Vanochtend alles ingepakt en afscheid genomen van het gastgezin en Alfie (de hond). We reden met de busjes van de school naar Winchester en vandaar naar het vliegveld. Helaas miezerde het de hele dag waardoor we maar snel wat winkels indoken. Ik moest ook mijn laatste ponden besteden en kocht een lekkere shortbread. Echt Engels natuurlijk. We vlogen dit keer met een klein, schattig, paars vliegtuigje. Helaas was het bewolkt dus zoveel zagen we niet. Ik ben wel weer blij dat ik weer thuis ben in mijn lekkere, schone, goed water, waar banaan met pindakaas is, huisje. Toch ga ik volgende week op school wel weer zeuren over Engeland. Haha. Dit was dan mijn vakantie. Ik hoop dat (blablabla) jullie het leuk hebben gevonden om mij te volgen op mijn reis naar Engeland. 

♡ Tot de volgende keer!


Foto's zijn niet bewerkt. Geen opmerkingen :

Een reactie posten

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio