27.2.15

ENGLAND .04

27.2.15

Dag 5 - De laatste dag hier in Engeland... De laatste lessen gehad, een certificaat gekregen, groepsfoto gemaakt en nog een laatste rondje door Christchurch gelopen. Lenneke zei nog: "Wat jammer dat er hier geen vrolijk muziekje is" en wat kwam er, opeens een mannetje in geel pak en begon een beetje wat te lallen. Wel grappig ja. Ik ga alles hier wel echt ontzettend missen! Vanmiddag reden we naar Bournemouth een wat grotere plaats naast Christchurch en hadden we wat vrije tijd om te shoppen. Nou, ik zag natuurlijk heel veel leuke dingen maar natuurlijk had Laura geen geld meer. 4 pond! Wel nog een Engelse-vlag-drink-iets gekocht. Het plaatsje ligt ook aan de kust en al die huisjes zijn zooo adorable. Zou er wel willen wonen. Toen we terug naar de busjes liepen kwamen we door een klein parkje waar eekhoorntjes liepen. Ze zijn zo schattig! Eentje ging er voor mij poseren, ik stak mijn hand uit en hij legde zijn handje op die van mijn. Ahh. Vanavond 'bonte avond', haha.

Bournemouth - 

4 opmerkingen :

  1. Ik hou enorm veel van Engeland, en door deze foto's heb ik weer helemaal zin om terug te gaan hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige plek! Je foto's zijn zo goed gelukt, die aan zee zijn echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio