23.2.15

ENGLAND .01

23.2.15
Dag 1 - Om 05:10 ging mijn wekker af want we gingen naar Engeland!!! Mijn moeder bracht ons naar Schiphol en zwaaide ons huis. Het vliegtuig steeg op om 10:10 richting  South Hampton, op het laatst ging het vliegtuig een beetje irritant doen  en werd ik wat misselijk maar gelukkig landden we op tijd (haha).Vanaf het vliegveld in Engeland gingen we naar Christchurch, met busjes van de school, waar we naar toe gingen. We kwamen nog door de New Forest, een bekend en groot bos, waar wilde paarden liepen. We kwamen bij de school en kregen nog een paar uur 'les' vanmiddag. Een beetje introductie, geschiedenis en een rondleiding door het stadje. 
Om half 6 kwam de man van ons gastgezin ons ophalen en we hadden een leuk gesprek.
'S avonds lekker gegeten en later nog een rondje gelopen met de hond Alfie. Het gaat tot nu toe helemaal top!
Christchurch

4 opmerkingen :

  1. Wauw echt prachtige foto's!
    Als ik deze foto's zie ik kan ik niet wachten tot dat ik zelf naar London ga!
    Veel plezier nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks girl! Jij ook veel plezier als je naar Londem gaat ♡

    BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio