31.1.15

TERUGKIJKEN .02 / OM FIETSEN

31.1.15
Hallootjes! Vandaag de 2e random post over wat ik allemaal gedaan en gezien heb. EN ik er is een heel stuk van mijn haar af. Oftwel een verlate:
New year, New hair


Mijn perfecte winterweer -  is als het koud is (het mag vriezen), een stralende, blauwe lucht en een heerlijk zonnetje. Zoals hieronder. Goed weer voor een shoot zoals ik heb gedaan met deze 2 leuke meiden.
Food
TONY'S CHOCOLONY a.k.a beste chocola! Ik vond de nougat het lekkerste! De drop viel een beetje tegen voor mijn doen. Hieronder is deze heerlijke, wel gezonde dadeltaart. Het receptje had ik van Naomi Little keys to happiness. Haar blog is trouwens echt één van mijn favorieten!

Deze zelfgemaakte pizza was echt heerlijk. Maar die dag hadden we ook heel wat meegemaakt en ik kon wel huilen. Om een verhaal kort te houden: We gingen met de klas naar een school in Rotterdam waar we volgend jaar, als het allemaal goed gaat, naar toe gaan en ik ging met 2 vriendinnen heel stoer op de fiets + een gps zodat we de weg wel konden vinden. Maar die gps had wat problemen en ik ben er niet zo goed in dus hebben we zo'n 3 uur gefietst terwijl je in die helft van de tijd er kon zijn. En we waren dus veeeeel te laat. Fijn. En op weg naar huis ging het een klein beetje beter... Mijn ouders hadden het er nog heel de avond over. Mweh. Hebben jullie ooit zoiets meegemaakt?

Hunger Games - Ik ben nu die serie aan het lezen en ik moet alleen nog het laatste deel. Ik vis ze gewoon uit onze schoolbibliotheek. En het zijn echt hele goeie boeken! Zo veel fantasie (ook) zit er in zo'n boek. I love them! Beetje zoals Divergent.
Through my phone 
 #mist #sunrise #party #marshmallows #maccie 
 

5 opmerkingen :

 1. Woah die laatste foto is mooi! Ik vind het ook heerlijk als het koud is, de lucht mooi blauw is en het zonnetje schijnt. Echt heerlijk om dan even naar buiten te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh dankje! Ja dan is het echt genieten, vooral als ik naar school fiets (:

   Verwijderen
 2. Je geknipte haar staat je goed! En wat een onwijs mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjeweel, en ik vind het leuk dat je hem zo lekker vond!
  Liefs, ♥

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio