2.1.15

OLD .... NEW

2.1.15


BEST WISHES FOR THIS NEW YEAR! -
Het oude heeft het nieuwe afgewisseld als een trein... Oké, dit is wel een beetje diepgaand maar in principe is het wel zo. Het gaat allemaal zo snel (hoor ik daar iets cliché's??) Wij spendeerden oudjaarsavond met een spel, oliebollen, appelbeignets en ijs. Die dag probeerde ik een beetje creatief te zijn (wat ik gewoon niet ben) (en nooit zal worden) door een memory jar te maken en een slinger met 2014 erop. Daar ging het al mis, want 2015 staat nu in spiegelbeeld. Slim Laura, heel slim.
 's nachts deed ik een paar pogingen om wat vuurwerk foto's te maken. Het is nog knap lastig! Er kwamen wel een paar bijzondere creaties uit. De volgende dag hadden we gelukkig wat later kerk en daarna gingen we naar familie toe. Gezellig. Ik zie overal wel goede voornemens, ik ben daar maar niet aan begonnen. Ik zie wel hoe het allemaal gaat lopen.
Wat jammer dat de vakantie bijna is afgelopen.. Laten we allemaal maar even huilen... 
Liefs, Lauraa!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio