13.12.14

THE BRIGHTNESS OF THE SUN IN DECEMBER / P AR T 2

13.12.14
Deel twee hier van de shoot met Joëlle. Ik had mijn zwarte laarsjes met hakken aan maar dat was geen slim idee want toen ik thuis kwam had ik toch zere voeten! Af en toe stonden we wel te klappertanden van de kou, onze vingers werden langzamerhand steeds roder maar het was toch ontzettend gezellig en leuk. Van Joëlle moest ik ook op de foto maar ik ben gewoon niet zo geschikt daarvoor, ik vind het veel leuker om foto's te maken dan zelf erop staan. Deze 2 foto's hieronder zijn gemaakt toen de zon in het water verdween en de wolken hun druppels neer lieten vallen.

En dit waren alle leuke foto's die ik heb gemaakt. Misschien vind ik later nog andere maar die zal ik dan misschien nog wel een keer posten.
Ik heb een facebook pagina aangemaakt voor mijn blog en foto's. Dus als je dat graag wilt volgen, ga dan naar Facebook

6 opmerkingen :

  1. Hahaha, wat een ontzettend leuke foto's! Het ziet er inderdaad echt supergezellig uit. Enne: ik vind je echt wel superleuk op de foto staan :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha was echt super gezellig!! Gisteren ook ;) (wish me luck todayy)

    BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio