10.12.14

THE BRIGHTNESS OF THE SUN IN DECEMBER / P AR T 1

10.12.14
Middagje rondrennen met een camera om je nek om toch maar een keer foto's te maken van een levend persoontje. Ik vond het echt leuk om te doen! Deze keer moest toch maar de eerste keer worden om dat te doen. We hadden uitval van school, yeah, èn het was toch zulk mooi weer! Het leek me wel een goed ideetje om foto's te schieten. Joëlle leek het ook wel leuk om als model te fungeren en deze kans grepen we dus ook maar aan. We gingen, te voet op pad en kwamen al snel bij een paar leuke plekjes. Wat gaat de tijd dan snel zeg! Voor we het wisten begon het opeens te druppen, ging de zon onder en was het al weer 2 uur verder.. Ik heb zoveel foto's gemaakt dat ik er gewoon zin in heb om van deze 'fotoshoot' twee delen te maken. Dus zie hier deel 1
Ter verduidelijking, Joëlle is verzot op turnen. Dat moest ze natuurlijk ook even doen. Dit is dus een handstand pose zonder handen. Snap je?
Die selfie stick is echt handig! (Waarom staat er nu nog een rood ribbel randje onder? Ik dacht dat het nu een algemeen Nederlands woord was..) Ik heb even het contrast lager moeten zetten want anders zag je ons niet goed zeg maar. 

5 opmerkingen :

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio