20.12.14

LAST SCHOOLWEEK OF 2 0 1 4

20.12.14
Dit was het laatste schoolweekje van het veertiende jaar tweeduizend. Wat 'n drukke week was het! Toetsen, een gezellige surprise avond, donderdag een kerstavond met dwarsfluitisten en thanks to my school, vrijdag vrij! Dus mensen, ik heb vakantie! Leuke dingetjes doen thuis en met m'n vriendjes enzo. Ik ga me zeker wel vermaken.Ik sprak met Joëlle af voor een ontbijtje bij de Hema. Wij gingen allebei in de stortregen op weg naar de Hema en ik daarbeneden wachten, wachten, maar geen Joëlle! Zodoende belde ik haar en heel vrolijk nam ze op; ze stond dus boven bij de Hema ook al een poosje te wachten op mij. Simpeeeel. Waarom ik dit vertel? Geen idee. Vond het zelf achteraf wel grappig eigenlijk. 's middags zijn we weer foto's wezen maken want plotseling was het heerlijk weer. Ik zal binnenkort die foto's online zetten.
Bij opa&oma met Lenneke
Surprise avond met klas

2 opmerkingen :

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio