25.12.14

EYES LIKE A SHUTTER MIND LIKE A LENS

25.12.14

Merry Christmas!

Stel je voor, dat je de mogelijkheid hebt om tot 150 mm in te zoomen! Oké mensen, dat kan ik nu dus met mijn nieuwe 42-150 mm lens en het levert zeker te weten hele mooie plaatjes op. Want je kan zo ver inzoomen op een object (stukje natuur, gebouw of persoon) dat je meer scherptediepheid krijgt en dat vind ik juist fijn. Ook voor kleine details.
Hieronder zijn foto's waarbij ik mijn nieuwe lens heb gebruiktEn, wat vinden jullie van deze foto's? Laat gerust een reactie achter <3

10 opmerkingen :

 1. Wauw, wat een hele mooie foto's heb je gemaakt! Ik ben fan! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een prachtige foto's! Ik maakt echt veel te weinig foto's buiten, dat moet ik echt vaker doen.
  Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! XO ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dankjee! Ja, het is echt heerlijk om buiten foto's te maken (:

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio