20.10.14

B I R TH D AY / new camera

20.10.14
MIJN VIJFTIENDE VERJAARDAG! - Het begon met een lekker ontbijtje op bed en toestromende verjaardag wensen. Lief!
En toen moest ik beneden komen en kreeg mijn cadeau. Spannuuuund. Het is een nieuwe camera - Olympus Pen E-PL 7 - een hele mooie compact (niet zo groot, maar er kunnen ook andere lenzen op), retro camera. Ik vind 'em zo onwijs leuk! Het is één van de nieuwste soorten en heeft 16 MP. Natuurlijk moest ik ook meteen foto's maken en dat hebben we 's middags gedaan. Mijn beste vriendin ging ook mee. En trouwens, het was ook heel mooi weer!
Terug in de auto waren we zo moe en Lenneke vond mijn schouder zo lekker zacht dat ze in slaap viel.

1 opmerking :

  1. Super leuke blog en hele mooie foto's!!
    Xx Lotte

    lifewithpilla.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio