1.9.14

T R AV E L / Rotterdam

1.9.14
Afgelopen week ben ik met m'n vriendin een dagje naar Rotterdam geweest. Een beetje rondsnuffelen en dingetjes kopen. We gingen voor het eerst samen met de trein dus was het wel een hele belevenis. ;) Maar we zijn wel heelhuids thuisgekomen. Ik had nog wat foto'tjes gemaakt die ik hier wil laten zien. Ook had ik wat gekocht bij de Bodyshop waar ik later nog wat over laat zien.Deze armbandjes vonden we voor 0,99 bij een winkeltje. We dachten dat er eerst
Best Friends op stond, maar eigenlijk staat er Best Bitches op. (M'n moeder zei dat dat wel bij ons past haha)Bij de Bodyshop was het 2e product 50% korting dus had ik 2 shower gels gekocht. Eentje voor mijn oma en eentje voor mijn moeder. Wij hebben nu de HoneyMania. Een lekker geurtje dat er ook uit ziet als echte (waterige) honing. Het heeft zo'n lekkere geur dat een beetje ruikt naar bloemen. Ik heb er nu al zin in om dit te gebruiken bij het douchen.


Dit was het weer voor vandaag.
Mijn vakantie is nu echt voorbij.. Jammer! De tijd gaat ook zo hard. Voor je het weet is het weer zomervakantie ! ;)
Ik heb dinsdag de introductie dag en woensdag beginnen de echt lessen. X

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio