20.9.14

10 T H ING S

20.9.14
Een paar feitjes over mij vandaag. Ik weet zeker dat jullie die nog niet weten ook al ken je me goed. Het zijn gewoon een paar random dingen die ik leuk vind om over te schrijven. Let's go into it!


1. Ik zit vaak op de bank met een kussen op m'n schoot (raar woord eigenlijk hè). Waarom? Ik vind het gewoon lekker zitten haha. M'n moeder vindt het meestal maar vreemd, ik heb nog wel meer rare dingen hoor.. ;)   2. Pindakaas past bij zoveel dingen (vind ik dan!) en het is meestal nog steeds lekker of nog lekkerder. Zoals gecombineerd met banaan, kaas, komkommer en hagelslag. Dus dat eet ik wel eens.   3. Ik houd super veel van chocolade broodjes uit Frankrijk, Pain au Chocolate <3 Lekkerder dan croissantjes vind ik ze. 
4. Het duurt bij mij altijd heel lang voordat ik in slaap kom. Uitermate irritant! Daarom slik ik al heel lang slaappilletjes, melatonine, waardoor ik sneller ga slapen. Op fietsvakantie hoefde dat niet omdat toch al heel moe was.   5. Ik wil in mijn leven heel de wereld rondgereisd hebben.   6. Ik houd van nieuwe dingen bezoeken. - en foto's maken uiteraard! -  7. Wij hebben een poes gehad, Vlekkie. Zo'n schattig beestje maar ze was een paar keer weggelopen en daarna ook niet meer terug gekomen. ;( Ik mis haar nog steeds! 
Vlekkie met jongkies. Zoooo schattig! 
8. Ik heb nog geen idee wat ik wil worden 'later'. Dit jaar moet ik mijn vakkenpakket kiezen; ik ben benieuwd wat er uit komt!  9. Ik word soms 's avonds echt druk. Dan zegt m'n moeder: ja hoor, om 9 uur wordt ze pas wakker. Tsja, ik kan er ook niets aan doen.  10. Ik ben in Londen en Parijs geweest. Zo grappig eigenlijk, mensen hebben het daar wel eens over en ik kan dan zeggen dat ik daar ben geweest haha. 

Dit waren feitjes die je waarschijnlijk nog niet over mij wist. Misschien herkennen jullie wel wat?
Liefs, Laura

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio