3.6.14

W H IS LI ST

3.6.14
Hallo! Weer een blogpost van mij. Vandaag ga ik jullie mijn whislist laten zien. Iedereen heeft wel zo zijn eigen wensenlijstje. En de mijne staat vol met dingen die ik allemaal veel te graag wil. Dus ik heb naar leuke foto's gezocht van de dingen die ik leuk vind en wel wil hebben.


http://www.urbanoutfitters.com/uk/catalog/productdetail.jsp?id=5560434390065&parentid=CAMERAS-EU


Tsja, wie kent dit nou niet.. Als je Youtubers en vaak op Instagram zit heb je deze Polaroid camera zeker voorbij zien komen.
Zoals bij Bethany Mota, Vera Camilla en Teske.

Dit is een Fujifilm Instax Mini 8 en is te koop bij o.a. Urban Outfitters. Ze zijn er in verschillende leuke kleurtjes zoals baby blauw, lichtroze en gewoon wit.

Using Your Nikon DSLR by Carrie WishWishWish, via Flickr

En deze wil ik liever dan zo'n Polaroid camera. Dit is natuurlijk gewoon een heel handig ding om mooie foto's te maken. Ik maak nu meestal mijn foto's met m'n mobiel van 5 megapixels. En ik wil heel graag de Nikon d3200 met 24 megapixels.

#pennyboard #fades

Dit ding kom je tegenwoordig ook overal tegen.. een Pennyboard! Ik weet niet of ik die echt vaak zal gebruiken als ik 'em heb, maaaaar ik vind het echt wel een cool ding. Op de site zelf van Pennyboard kan je je eigen board ontwerpen. http://www.pennyskateboardsonline.com/
Het leukst om dit te doen is natuurlijk in Amerika of Californië...

probably one of the best books I have ever read. The only book that has ever made me cry! a definite MUST READ!'The Fault in our stars'.. 'Een weeffout in onze sterren' van John Green. Is ook een super bekend boek. Ik heb dit boek al een paar maanden geleden gereserveerd bij de bieb maar hij is er nog steeds niet..

Ze zeggen dat het het mooiste boek ever is. Heel aangrijpend en boeiend. Binnenkort komt de film uit, maar ik denk dat het boek zelf wel mooier is.
Ik wil hem zeker lezen!Hallo ik zit in een broekspijp

Hoe lief hè! Zo schattig. Ja dit staat ook op m'n lijstje. Een lief poesje..

Zo dit was mijn soort van wensenlijstje. Het valt mezelf op dat ik dingen leuk vind die best populair zijn nu. Haha! Meestal zijn populaire ook gewoon leuk. 

Ik hoop dat jullie het een leuke artikel vinden en tot snel weer!
X, Laura

2 opmerkingen :

  1. Wauw wat een mooie wishlist! Superleuk om te zien en oee de polaroid is inderdaad gewild :D Liefs, Dagmar

    BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio